Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros, Alsószállás puszta 97 nm
Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros, Alsószállás puszta 97 nm
Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros, Alsószállás puszta 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8078534
Feltöltve: 20 napja

Kiskunhalas eladó családi ház 2+2 fél szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
411 340 Ft/m²
97 m²
Alapterület
28815 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun megye, Kiskunhalas, Alsószállás pusztán pár kilométerre a várostól eladó egy tanya, közel 2,9 hektár földterülettel (legelő, szántó, erdő). A terület három helyrajzi számon van, az egyiken van a tanya épület. A ’90-es évek elején épült, a falazata tégla, a tető cseréppel fedett, a ház két szintes, alul egy tágas nappali konyhával, fürdőszoba és wc, a tetőtérben pedig egy nagyobb és két kisebb hálószoba található, a földszinten van egy hangulatos, fedett terasz is. Fűtése fával megoldott jelenleg, egy cserépkályha van a nappaliban, közművek közül villany van a házban, a vízellátást fúrt kút biztosítja. Az épület alatt van egy 8-10 m2 körüli pince, mögötte pedig egy fedett autóbeálló. A ház körüli közel 5000 m2-es terület van körbe kerítve, gyümölcsfákkal, hársfákkal, örökzöldekkel. Az egyik telek egy kis, telepített akácos. A tanyát nagyrészt fenyő erdős részek veszik körbe. Megtekintése előre egyeztetett időpontban, általában hétvégén megoldható. Irányára 39.900.000 Ft Várom hívását vagy üzenetét! A településről: Kiskunhalas a Duna–Tisza közi homokhátság legmagasabb részén fekszik, Budapesttől 148 kilométerre délre, Kecskeméttől 63 kilométerre dél-délnyugatra, Bajától 56 kilométerre északkeletre, Szegedtől 55 kilométerre nyugat-északnyugatra. A legközelebbi országhatáron túli várostól, a vajdasági (szerbiai) Szabadkától 45 kilométerre északra van. A város méltán híres a halasi csipkéről. Turisztikai érdekességei a halasi Sóstó, strandrésszel, parkerdővel és kilátóval, valamint a termálfürdő, mely 2016-ban gyógyhely minősítést kapott. A 48 °C-os hévíz mozgásszervi megbetegedések kezelésére, nőgyógyászati panaszok enyhítésére, baleseti sérülések, műtétek utáni rehabilitációra, ideg- gyógyászati és egyéb megbetegedések gyógyítására jótékonyan alkalmazható. A város főbb programjai a szüreti fesztivál, a szabadkai kerékpártúra és a Magyarok vására és Kiskunhalas Város napja.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1992
Terasz:
16,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
komfortos
jó beosztású
csendes
amerikai konyha
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zima-Barna Zsuzsanna
+36 20 464 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zima-Barna Zsuzsanna
+36 20 464 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY