Eladó ház Kerepes 90 nm
Eladó ház Kerepes 90 nm
Eladó ház Kerepes 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7643308
Feltöltve: 7 hónapja

Kerepes eladó családi ház 3+1 fél szobás: 69,5 millió Ft

69,5 millió Ft
772 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
700 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 201 707 Ft
Második évtől
275 270 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyaralj télen-nyáron ebben a faházban Nehezen meghozott döntés alapján Kerepesen, 10 km-re Budapesttől, minden szempontból kiváló helyen található családi házunk eladóvá vált. Öt perc sétára van a HÉV-állomás, három percre az orvosi rendelő, gyerekorvosi rendelő, patika, tíz percre az iskola és a polgármesteri hivatal. Faházról van szó, ami NEM könnyűszerkezetes, hanem egy finn faház, 12 cm-es szigeteléssel, amit egy 120 cm magas betontömbre helyeztek el. A telek 700, a ház 90 m2. Három és fél szoba van benne, plusz garázs, plusz fészer. A kert tele van gyümölcsfákkal. A ház körbejárható. Nappali+konyha+étkező+dolgozószoba+fürdőszoba a földszinten. Az emeleten 2 szoba+ egy nagy előszoba. Fűtés+hűtés: hűtő-fűtő klíma biztosítja a meleget/hideget, amely H-tarifával működik, igen kedvezményesen. Van egy fatüzelésű kazán is, modern lapradiátorokkal, de még soha nem volt gond az árammal, teljeskörűen biztosítja a hideget/meleget az emeleten és a földszinten is. A kéményt évente egyszer ingyenesen ellenőrzik, mi is megtettük minden évben, így garantált a működése, ha valaki mégis fával akarná megoldani a fűtést. Összközműves, víz és csatorna is van. Gáz csak a telekig van bevezetve. Irányár 69,5 millió forint.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2017
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 397 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 397 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY