Eladó ház Kémes 90 nm
Eladó ház Kémes 90 nm
Eladó ház Kémes 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7896675
Referenciaszám: HK-4502712-4502712
Frissítve: ma

Kémes eladó családi ház 3 szobás: 8,99 millió Ft

8,99 millió Ft
99 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2274 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 091 Ft
Második évtől
35 607 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 90 m2-es családi ház a Falusi CSOK település listáján is szereplő Kémesen. A község Baranya megye déli részén, Vajszló és Harkány között található. Az ingatlan 2274 m2 nagyságú területtel rendelkezik, melyen a lakóházon kívül egy garázs és tárolásra alkalmas kisebb épület is található. Az ingatlan kétféleképpen hasznosítható, a jelenlegi állapota szerint üzemként, illetve átalakítás után a régi funkciója szerint, lakóingatlanként is. Jelenleg üzemmé van alakítva, HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik. A tésztaüzem részei a következők voltak: tojásmosó, szárazárú raktár, szárítókamra, üzemrész, szociális blokk, csomagoló és kiadó helyiség, továbbá vizesblokkal is rendelkezik. Bármilyen hasonló üzemnek alkalmas helyszín lehet. kiváló beruházási lehetőség. Igény szerinti beruházással átalakítható lakóingatlanná. Az épület adottságai megfelelőek a Falusi CSOK előírásainak, akár 3 gyermekre is felvehetőek a vissza nem térítendő támogatások, kedvezményes hitel lehetőségek. Az ingatlanban ipari áram és teljesen új villanyvezetékek vannak. Az épület teljes hosszán a tetőszerkezet újra van lécezve, egyes szakaszokon a cserép is cserélve lett, új ereszcsatorna lett felszerelve, a homlokzatok frissen vannak színezve. Szennyvízelvezetésnek biológiai szennyvíztisztító lett telepítve, mely rendkívül gazdaságos és környezettudatos megoldás. A melegvizet két bojler biztosítja. A vízteres kályháról a radiátorokon keresztül központi fűtés működik, valamint egy nagy cserépkályha is rendelkezésre áll a lakótér közepén. A faluban óvoda és iskola is üzemel, az ingatlan közvetlen közelében kisbolt található, pár perc sétával a Református templom és a Volánbusz buszmegállói is elérhetőek. A képeken is látható, korábbi tésztaüzem párszor használat minőségi berendezéseit az ár nem tartalmazza, azok külön megegyezés tárgyai lehetnek. Megtekintés miatt kérem keressenek a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY