Eladó ház Kemeneshőgyész 124 nm
Eladó ház Kemeneshőgyész 124 nm
Eladó ház Kemeneshőgyész 124 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7993221
Referenciaszám: H481032
Frissítve: 18 napja

Kemeneshőgyész eladó családi ház 3 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
68 548 Ft/m²
124 m²
Alapterület
1450 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 669 Ft
Második évtől
33 666 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komfort nélküli, 124 nm-es családi ház eladó Kemeneshőgyészben. A település Pápától 15 km-re, a Kisalföld szélén, a Marcal folyó mentén fekszik. Állandó lakosainak száma, 400-500 fő között van, több ingatlant is birtokolnak külföldi állampolgárok. A községben működik, óvoda, orvosi rendelő, élelmiszer bolt, és több vállalkozás is. Az ingatlan a község csendes utájában található, közel a falu központjához. A ház az 1920-as évek körül épült, falazata kő, és tégla, tetőhéjazata cserép, szerkezetileg stabil. Felújítás az utóbbi években nem történt, nincs bevezetve a víz az épületbe, ezért nem került kialakításra fürdő, és mellékhelyiség. A lakás elosztását tekintve 3 nagy szobából, közlekedőből, nappaliból, konyhából, és kamrából áll. Minden helyiség nagy alapterületű, ezért könnyen átalakítható a mai kor követelményeinek. Fűtése, hagyományos kályhákkal történt, de már több éve nem lakják. A telek területe 1450 nm, melyen több gazdasági épület, istálló, pajta, ólak került kialakításra, jó lehetőséget biztosítva gazdálkodásra. A vezetékes víz az udvaron belül van, az ásott kút pedig lehetőséget biztosít öntözésre. Várom megtisztelő hívását, ha felkeltettem érdeklődését.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Józsa Ottó Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Józsa Ottó Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY