Eladó ház Kehidakustány 370 nm
Eladó ház Kehidakustány 370 nm
Eladó ház Kehidakustány 370 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7992784
Referenciaszám: M266103-4590478
Frissítve: ma

Kehidakustány eladó családi ház 5+9 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
188 919 Ft/m²
370 m²
Alapterület
920 m²
Telek
5+9 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó, vagy igény esetén cserélhető kétgenerációs családi ház Kehidakustányban, Zala vármegyében! Ez a 2006-ban épült, közel 370 négyzetméteres ingatlan jelenleg öt különálló apartmanlakásból és egy pizzériából áll. A lakások összesen kilenc hálószobával, öt nappalival és öt fürdőszobával rendelkeznek, melyek mindegyike légkondicionált. Az apartmanok könnyen egybe nyithatók vagy átalakíthatók, így többgenerációs családi otthonná alakítható az ingatlan. A pizzéria rész elektromos és fatüzelésű kemencékkel felszerelt, zárt belső térrel 24 vendég befogadására alkalmas, a kültéri teraszon további 60 fő fér el. A pizzériához tartozik egy pince is, gazdasági helyiségekkel. Az ár magába foglalja a lakásokban és a pizzériában található bútorokat és berendezéseket is. Az épület a 2000-es évek elvárásainak megfelelően készült, masszív betonalapra tégla falazat került, két szintet beton födém választ el. A falak és a tető hőszigeteltek, a nyílászárók fából készültek hőszigetelt üvegezéssel. A tető cserépfedésű, a fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja. Kehidakustány a Zala völgyében található, gyógyvízzel rendelkező gyógyhely. Az egyedi turisztikai látványosságokat bemutató település tökéletes helyszín a nagyvárosi nyüzsgés elkerülésére és a pihenésre. Hévízhez hasonlóan télen és nyáron is népszerű a pihenés és gyógyulás céljából érkező vendégek körében. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
pince
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY