Eladó ház Kecskemét 220 nm
Eladó ház Kecskemét 220 nm
Eladó ház Kecskemét 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8043429
Referenciaszám: HZ076833-4610666
Frissítve: ma

Kecskemét eladó családi ház 6 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
568 182 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1010 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes ajánlat a Petőfivárosban! Eladó Kecskeméten a Petőfiváros egyik legjobb utcájában található 1995-ben teljesen felújított kivételes adottságú családi ház, parkosított 1010 m2-es telken! A Tulajdonosok saját részre tervezték az ingatlant ami kivételes lehetőség ebben a városrészben, a homlokzatszigetelés 20 cm, nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, egyedi gázfűtés padlófűtéssel biztosítja a folyamatos, kellemes hőérzetet ami rezsi költség szempontjából a ház méretével ellentétben normál költséggel fent tartható! A teljes ház riasztóval felszerelt, a garázs és utcai kapu automatizált. A garázs mellett egy fedett térkövezett beálló is kiépítésre került. Teljes mértékben 1995-ben korszerűsítették, bővítették az ingatlant aminek alkalmával az emeleti részek akár külön lakrészként is kialakíthatóak. Az összes szinten található 2 nappali+5 hálószoba és 2 fürdőszoba melyek nagyon szép állapotban vannak. A teljesen körbeablakozott előszobai részből nyílik az emeleti szintre vezető lépcsőház ahol található egy lakosztály ahol 4 nagy méretű szoba található, fürdőszobával és külön WC-vel. Innen tovább az épület végső emeletén kialakításra került egy háztartási helyiség, 2 kivételes nagyságú szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba! Az alsó szint egy mozgalmas családi élettér helyszíne lehet mert itt a konyha-étkező rész cc 44 m2-es nagysága rengetek lehetőséget ad, a földszinten található még egy mosdó, kamra és megközelíthető a 47 m2-es garázs ami elektromos kapuval felszerelt. Kivételes lehetőség a Petőfivárosban ekkora telket vásárolni ami kertépítő által tervezett és beállt növényzettel dúsított, automata öntözővel, hatalmas terasz kapcsolattal illetve kerti faház is építésre került a kerti eszközök tárolására! Hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt ezt az otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeibert Imre Dávid Duna House Kecskemét, Petőfi S. u. Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeibert Imre Dávid Duna House Kecskemét, Petőfi S. u. Az iroda összes hirdetése
+36 20 360 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY