Eladó ház Katafa 100 nm
Eladó ház Katafa 100 nm
Eladó ház Katafa 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7928788
Referenciaszám: HZ026961-4532138
Frissítve: 4 napja

Katafa eladó családi ház 4 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
549 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2421 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Modern családi ház Katafán! A Körmendtől délkeletre, dombos vidéken fekvő kis magyar község ősrégi lakóhely. Itt vált eladóvá ez a felújított 103 nm-es lakóház. A ház 2421nm-es telken fekszik ahol a tulajdonos egy kopolit üveg borítású kb. 50nm-es üvegházat is felépített. A terület gondozva van, ha valakinek túl nagy a felesleges rész a helyi gazda szívesen bérbe veszi, ha túl kicsi folytatásként van hozzá megvásárolható terület. A ház fűtése pincében telepített hőszivattyúval van megoldva H tarifával. A tetőtér beépíthető, jelenleg 2 szoba kialakításához elegendő terület burkolása folyik. A födém 25 cm gyapottal szigetelt, emellett a cserép alá is került 10 cm. Emellett villanyvezeték cserék, 3*25A ipari áram, vízvezeték cserék, biztonsági kamera rendszer telepítése történt. A tető 2 éve teljes felújításon esett át, az amúgy is ép és erős gerendák meg lettek fejelve, a cserép lecserélve, a tetőtériablakok a legújabb Velux ablakokra kiváltva. A szobákban a padozat fel lett törve, 50 cm kiásva és több rétegben szigetelve. A födém csodálatos fa gerendái méltán váltak a ház díszeivé. A házhoz tartozik még egy 22nm-egy es fedett terasz és 50 nm-es pince. Ha ezt az egyedülálló otthont sajátjának szeretné , hívjon bizalommal, hogy együtt megtekinthessük és a részleteket egyeztethessünk! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY