Eladó ház Kartal 87 nm
Eladó ház Kartal 87 nm
Eladó ház Kartal 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7901216
Referenciaszám: H476339
Frissítve: 16 napja

Kartal eladó családi ház 2 szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
413 793 Ft/m²
87 m²
Alapterület
578 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 481 Ft
Második évtől
142 586 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház Kartalon, Budapest közelében - Felújítandó állapotban Eladó egy hangulatos családi ház Kartalon, mindössze néhány kilométerre Budapesttől. Az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik a nyugalmat és a vidéki életstílust részesítik előnyben, ugyanakkor szeretnék élvezni a főváros közelségét. Az ingatlan alapterülete 87 négyzetméter, két tágas szobával, melyek lehetőséget kínálnak egy személyre szabott belső tér kialakítására. A ház felújítandó állapotban van, így az új tulajdonos teljes kreatív szabadságot élvez a saját elképzeléseinek megvalósításában. A telek nagysága 580 négyzetméter, amely lehetőséget ad a kert szerelmeseinek a virágok, gyümölcsfák ültetésére vagy akár egy kényelmes pihenőhely kialakítására. A ház csendes utcában található, így a nyugodt környezet és a friss levegő garantált. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, amely ideális lehet az autó tárolására vagy műhelyként való használatra. Emellett két melléképület is található a telken, amelyek szolgálhatnak tárolóként vagy akár különféle hobbi tevékenységek helyszínéül. A közelben megtalálhatók az alapvető szolgáltatások, iskolák, és a városi élet minden kényelme, miközben a környezet továbbra is nyugodt és barátságos marad. Az ingatlan kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik egyedi otthont keresnek, és szívesen fejlesztenék azt saját ízlésük szerint. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért és a megtekintésért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabari Csilla Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabari Csilla Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY