Eladó ház Karcag, Forgalmas 220 nm
Eladó ház Karcag, Forgalmas 220 nm
Eladó ház Karcag, Forgalmas 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7898809
Referenciaszám: M260399
Frissítve: 17 napja

Karcag eladó családi ház 4 szobás: 49,5 millió Ft

49,5 millió Ft
224 389 Ft/m²
220 m²
Alapterület
481 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 662 Ft
Második évtől
196 056 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Karcagon egy 1990-ben beton alapon Mátra gázbeton (YTONG) téglából épült családi házat. A 220,6 nm-es hasznos alapterületű ingatlanban kialakításra került : -Az Alagsorban: 1 Kazánház + tároló, - A Földszinten: 2 szoba, konyha, nappali + étkező, fürdőszoba (wc-vel) , közlekedő, előszoba, kamra, egy különálló wc és fedett teraszok. Tetőtérben pedig : 2 szoba, nappali, fürdőszoba, és közlekedő lett kialakítva. Az otthon melegéről télen 2 db gázkazán, egy pellet tüzelésű kazán és egy kandalló , nyáron pedig a kellemes hőérzetről 2 db klíma gondoskodik. A tetőt Bramac cserép fedi. A 481 nm-es telken melléképület is található mely 3 részre tagolt: fűthető garázs elektromos kapuval,udvar és utcafront felőli szabad bejárással, Egy iroda (burkolt, fűthető helyiség, külön zárható bejárattal), és egy kerti tároló. Az udvar kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek tartására. Ezen felül a kert gyönyörűen parkosított szép díszfák és virágok adnak kellő kikapcsolódást az új tulajdonosnak. Évek során az ingatlan több felújításon is átesett: nyílászáró csere, burkolatok,padlózat(nem minden helyiségben), konyha (+teljes bútorzat beépítés gépezetekkel), fűtésrendszer korszerűsítése... stb. Az ingatlan forgalmas de mégis nyugodt környéken, városközponttól, nagyobb bevásárlóközpontoktól autóval 5 percre ,a közelben pedig pékség, cukrászda és a fürdőzőknek kedvezve az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő található. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
15,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Anett Erika Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 844 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Anett Erika Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 844 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY