Eladó ház Kapolcs 199 nm
Eladó ház Kapolcs 199 nm
Eladó ház Kapolcs 199 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7996095
Referenciaszám: 43242
Frissítve: 17 napja

Kapolcs eladó családi ház 5 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
497 487 Ft/m²
199 m²
Alapterület
1946 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kapolcson a Művészetek Völgyében egy igazán szerethető, csodálatos, kényelmes otthon ahol találkozik a művészet , az esztétika , összehangolva múlt és jelen!  A CasaNetWork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 2459 számú, , kiváló adottságokkal rendelkező falusias - művészházát!  A hangulatos Kapolcson elhelyezkedő  családiház jellemzői:  -  1880 -as években épült autentikus parasztház ,hagyományos elrendezésben majd  teljeskörűen felújítva várja új gazdáját  -  eredeti stílusnak megfelelően, természetes anyagokból, korszerűen, igényesen, minőségi kivitelben -  1946 m2-es telken 199 m2 összterületű családiház -114 nm : előszoba, 4 szoba + nappali, konyha, fürdőszoba + WC, tároló -  gáz központi fűtés - hűtő-fűtő klíma- hőszivattyús fűtésrendszer bekötése előkészített- új kandalló / külön épületben/ biztosítja a téli hónapokra melegét ,nyárra a hűtését   - 85nm-es egyszintes különálló épület. - 24nm-es üvegház+ 15nm-es kerti faház  - melléképületében  külön művészeknek alkotásra kialakított   /nyári hónapokban művészek lakják / - belső elrendezése izgalmas hangulati, esztétikai elem, és érdemi kiegészítése az eredeti állapotának -tágas közösségi tereket élvezhetünk a kertben és a lakóépületen belül is, ahol minden helyiség napfényes. -felújítás során az egész porta mediterrán hangulatúvá vált elrendezésben és színeiben is.  - az enyhe lejtésű telken a tájegységhez és a klímához tökéletesen illeszkedő gondozott kertet alakítottak ki, ahol teljes intimitásban pihenhetünk bármely évszakban - gépkocsi beállás udvaron belül lehetséges , tartozik még hozzá 314 nm-en fekvő patakparti földrész ahol meditálhatunk vagy csak gyönyörködhetünk a természet szépségében - a vidéki otthon minden kényelme  itt biztosan megtalálható !  - Múltidéző porta, több száz éves falak és hangulatos berendezések, mind egy romantikus parasztház kellékei- Ha ezt keresed MEGTALÁLTAD !! - A parasztház nem csak egy otthon hanem egy életstílus is . Barátságos szomszédok ,  biztonságos környék a nyugodt hétköznapokért. Amennyiben a 2459 számú kapolcsi  családiház vagy bármely más kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, HÍVJON MOST !!  Válj részévé ennek a csodának !!!   +36204215720  Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégáim díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állnak rendelkezésére.  CasaNetWork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY