Eladó ház Jászfelsőszentgyörgy 86 nm
Eladó ház Jászfelsőszentgyörgy 86 nm
Eladó ház Jászfelsőszentgyörgy 86 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7890082
Frissítve: 4 hónapja

Jászfelsőszentgyörgy eladó családi ház 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
406 977 Ft/m²
86 m²
Alapterület
2597 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A ház 86 nm2 és 2597 nm2 teleken helyezkedik el, ami gazdálkodásra,állat tartásra is alkalmas. A telken,melléképületek és pince is található. Külön álló garázs 25 nm2 ami az utcáról főútra nyílik. Új villamos hálózattal ellátva,akár vállalkozásra vagy saját üzlethelyiségnek is alkalmas. A házban 2 szoba, közlekedő,étkező-konyha, Fürdőszoba ,külön Wc. található. Déli fekvésű napos -világos tágas belső térrel rendelkező ingatlan. Az épületben újonnan beszerelt energiatakarékos látvány gáz konvektorok lettek elhelyezve. A 2022-es évben a legmagasabb gázszámlánk,alternatív fűtés igénybevétele nélkül, átlag 22-fokot tartva nem haladta meg az átlag 22.000ft-ot. Igény szerint a meglévő (cserépkályha is )használható. A villamos hálózat ,csatorna hálózat, teljes felújításon esett át. Új laminált padlók,tapétázott falak teszik barátságossá, hangulatossá az ingatlant. A hirdetés feladása óta elkészült a teljesen új előtető, mely az ingatlan két oldalát teljesen lefedi. Beépítésre kerültek a régi fa ablakok helyett a thermo üveggel ellátott műanyag ablakok is . Valamint elkészűlt egy szigetelt, húsok ,és beföttek tárolására alkalmas kamra is. Így már kettő spájz áll rendelkezésre. Az ingatlan Jászfelsőszentgyörgyön Jász- Nagykun -Szolnok -megyében található! Főúton központtól 5 perc gyalog ahol,orvosi rendelő,patika,óvoda,bölcsőde,több bolt,dohánybolt is található. Legközelebbi város Jászberény ami 6 km re van. Budapest 50 km. Következő falu 3 km -re van ahol két gyár is van munkalehetőséggel. Elsősorban készpénzes vevőt várunk,minimálisan alkuképes. Per és tehermentes! 1/1 tulajdoni hányadú. A ház teljes berendezéssel együtt eladó!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1971
Terasz:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
csendes
világos
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
pince
melléképület
kábeltévé
internet
bútorozott
gépesített
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 441 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 441 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY