Eladó ház Jászapáti 110 nm
Eladó ház Jászapáti 110 nm
Eladó ház Jászapáti 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7956873
Referenciaszám: H479303
Frissítve: 11 napja

Jászapáti eladó családi ház 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
253 636 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1197 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 973 Ft
Második évtől
110 504 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tudta? Amennyiben babaváró kölcsönt és CSOK PLUSZ kamattámogatott hitelt vesz fel, akkor illeték mentességre is jogosult? Támogatás és Hitelközvetítő Szakértőnk díjmentesen segít Önnek megtalálni a megfelelő megoldást! Olyan házat keres, amihez nem kell hozzányúlni? Jászapáti csekély forgalmú utcájában ajánlom figyelmébe a megoldás lehetőségét. A múlt évszázad közepén épült nagypolgári ház már átesett az esztétikai és energetikai felújításon. A vályog és tégla építésű, előkertes ház szigetelt, új nyílászárókat kapott, elektromos hálózata is felújított. A konvektoros fűtés teljes mértékben, stabilan kielégíti hőigényét. A szobák elrendezése praktikus lehet 2-3 fős családok számára. A tájolásnak köszönhetően egész nap fényárban úsznak a helyiségek. A telken található még egy épület, amiből felújítással kialakítható akár egy másik lakrész. Az udvaron több autó is elfér. Lokációja is előnyös, 1 km körzetben üzletek, iskola, gyógyszertár, vasútállomás, óvoda, posta. Ha megmozgattam fantáziáját, várom hívását minden nap, 9-18 óra között. Amennyiben forrásbevonásra van szüksége a vásárláshoz, egyedülálló megoldásokkal támogatjuk döntését. Intézze hitelfelvételét az Otthon Centrum szakképzett hitelreferensei segítségével. CSOK+,- Falusi CSOK,- személyi kölcsön –, Babaváró hitel,- jelzáloghitel - egyedi, személyre szabott - bankfüggetlen. Ajánlataink, NEM CSAK a nálunk vásárolt ingatlanokra vonatkoznak!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY