Eladó ház Jánosháza 135 nm
Eladó ház Jánosháza 135 nm
Eladó ház Jánosháza 135 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8073112
Referenciaszám: 168359
Frissítve: 1 napja

Jánosháza eladó családi ház 4 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
37 577 Ft/m²
135 m²
Alapterület
982 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 107 093 Ft
Második évtől
146 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168359 hivatkozási számú jánosházi családi ház. Jánosháza település földrajzilag kiváló elhelyezkedésű kisváros, közel az osztrák határhoz, ahol minden megtalálható, amire a mindennapokban szüksége lehet. Élelmiszerboltok, orvosi rendelő, gyóyszertár, háztartási boltok, cukrászdák, ...stb. Munkalehetőség, óvoda, iskola helyben. Kiváló a tömegközlekedés, óránkénti vonatközlekedés Budapestre, Szombathelyre, Balatonpartra. A környéken számos gyógyfürdőben pihenhet, Borgáta 5 km, Celldömölk 15 km, Sárvár 25 km,a Balaton 40 km. A családi ház az 1980-as évek közepén épült tégla falazattal, pala fedéssel. Falazata masszív, tetőszerkezete korának megfelelő, jó állapotú. A nyílászárók közül 2018-ban  a bejárati ajtót és az udvari oldalon lévő ablakokat és ajtót kicserélték, műanyag, hőszigetelt nyílászárók kerültek a régiek helyére.. A megfelelő hőmérsékletről gáz központi fűtés gondoskodik, radiátoros hőleadással. A ház első, utcafronti részében garázs, előtér, két szoba, konyha, fürdő, külön WC, közlekedő, spájz található. A konyhából nyílik egy nagyméretű (34 m2-es) szoba, - jelenleg háztartási helyiség, -  aminek udvar felé külön bejárata is van.  A háztartási helyiségből nyílik a 20 m2-es kazánház és műhely., valamint egy kb. 10 m2-es pince. A füvesített udvaron a ház folytatásában még két kisebb tároló, valamint külön épületben még egy garázs áll a lakók rendelkezésére. A ház több lehetőséget kínál a leendő tulajdonos számára:  - Alapterülete és elrendezése lehetőséget biztosít egy nagyméretű, tágas, 3 szoba - nappalis, amerikai konyhás lakás kialakítására. - Az udvarról külön bejáraton át is megközelíthető háztartási helyiség külön lakrésszé alakítható, ezáltal két család számára is megfelelő lehet. A háztartási helyiségből nyílik a 20 m2-es kazánház, ami jelenleg műhelyként funkcionál, de könnyedén a lakás része lehet, kialakítható belőle szoba, vagy akár a külön lakrészhez tartozó konyha, fürdő ...stb.. A lehetőségek tárháza, használja ki! Erre a házra igénybe vehető a CSOK +, valamint a falusi CSOK.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó jánosházi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168359 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pethő-Horváth Ildikó Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 573 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pethő-Horváth Ildikó Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 573 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY