Eladó ház Hidas 78 nm
Eladó ház Hidas 78 nm
Eladó ház Hidas 78 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7944748
Referenciaszám: H478738
Frissítve: 7 napja

Hidas eladó családi ház 3 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
178 205 Ft/m²
78 m²
Alapterület
536 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 341 Ft
Második évtől
55 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan az Otthon Centrum felezőcsomag portfóliójához tartozik. További információért keresse honlapunkat. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal! Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H478738. Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót. Tágas belső terekkel, jó alaprajzi elrendezésű tégla családi ház várja új tulajdonosát Hidason. A házhoz jelenleg a nyári konyha és az étkező helyiség a melléképületben van kialakítva. Tulajdonosa szerette a jó szomszédok a csendes környék, és a központ közelsége miatt. Menjünk, nézzük meg új otthonát! Regisztrációs szám: H478738 Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Keressen bizalommal, szakértők vagyunk! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1956
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bihary Szabolcs Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bihary Szabolcs Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY