Eladó ház Hévíz 320 nm
Eladó ház Hévíz 320 nm
Eladó ház Hévíz 320 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7971309
Referenciaszám: 120_ae
Frissítve: 18 napja

Hévíz eladó családi ház 9 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
434 375 Ft/m²
320 m²
Alapterület
632 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hévíz egyik közkedvelt utcájában vált eladóvá egy nem mindannapi családi ház/panzió! Az épület kíválóan alkalmas több generáció együttélésére, valamint elhelyezkedéséből adódóan szálláshely szolgáltatási tevékenységre- melyet a jelenlegi tulajndos alkalmaz is 3 különálló lakrész folyamatosan kiadó! Jelenlegi tulajdonosai az épület egy részét lakásként, 3 lakóegységet apartmanházként hasznosítanak , így megvásárlása esetén az üzemeltetés akár a meglévő vendégkörrel továbbvihető. Az apartmanok nagyon jó minősítéssel szerepelnek a szállásközvetítő oldalakon. Helyiségek (320 nm): *Földszint: akadálymentes, két hálószobás apartman, konyha, előtér, fürdőszoba és wc. *Emelet: konyha, étkező-előtér, két hálószoba, fürdőszoba, wc, lépcsőház és erkély. *Tetőtér: hall, konyha, két szoba, fürdőszoba és a padlástérben található egy további szoba. A ház alatt 21 nm-es pince van. Az épülethez két garázs tartozik, melyek felett két különbejáratú studióapartman került kialakításra. Itt konyhasarok, nappali és fürdőszoba található. A családi ház egy szépen rendezett, 632 nm-es telken épült. A zárt udvarban kerti játszótér és grillezési lehetőség. Az ingatlan fűtése gáz központi fűtés. Az apartmanokban és a tetőtérben klímaberendezés található. Az ingatlan korszerűsítést igényel! Remek befektetési lehetőség is akár! "Jöjjön el és nézzük meg együtt! Alakítsuk együtt tovább a jövőt!"

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
jó közlekedésű
világos
étkező
gardrób
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Morvai Niki Jadran Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 584 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY