Eladó ház Hajdúszoboszló 150 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8081109
Frissítve: 18 napja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 4 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
600 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1058 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 203 Ft
Második évtől
356 465 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúszoboszló központjában egy 1058 nm -es összközművesített ingatlan eladó! Jelenleg egy 150 nm-es 4 szobás vályog építésű lakóház és gazdasági melléképület áll a telken, a felépítmények erősen felújítandó - bontandó állapotúak. A helyi építési szabályzata alapján Településközpont vegyes területű övezet. A telek érdekessége, hogy átmenő, melynek vége a párhuzamosan fekvő utcára is nyitott. Az előírások alapján az építési mód zártsorú, legfeljebb 7,5 m homlokzatmagasság, a legnagyobb beépítettsége 40%, legkisebb zöldterület 30 %. A lakó rendeltetésen kívül elhelyezhető épület funkciók lehetnek:  igazgatási, iroda  kereskedelmi, szolgáltató, szállás  terület azon részén, amelyben a gazdasági célú használat az elsődleges egyéb közösségi szórakoztató  hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális  kulturális, közösségi szórakoztató Hajdúszoboszló Debrecentől 22 km-re fekvő alföldi város Hajdú-Bihar megyében, Magyarország legnépszerűbb vidéki üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található. Az ingatlan város szívében helyezkedik el, legfontosabb intézmények - kereskedelmi egységek rövid időn belül elérhető, mint az egészségház, kormányhivatalok, óvoda-iskola, piac és üzletsorok. Emiatt is az egyik legkedveltebb övezet, mely beépítettsége újabb épületeket tekintve is terítődig. Használja ki ezt lehetőséget, melyet a kínált ingatlan nyújtani tud! Befektetők, ingatlan fejlesztők, tervezőmérnökök figyelmébe ajánlom, akik meglátják a lehetőségek tárházát, egy új, mai korszerű épülettel szépítik tovább a várost. Megtekintés előre egyeztetett időpontban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyai Tímea Professional Package Az iroda összes hirdetése
+36 70 585 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyai Tímea Professional Package Az iroda összes hirdetése
+36 70 585 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY