Eladó ház Hajdúszoboszló 195 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 195 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 195 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972984
Referenciaszám: HZ068069
Frissítve: 18 napja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 5+2 fél szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
434 716 Ft/m²
195 m²
Alapterület
432 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kétgenerációs,190 négyzetméteres, nappali+6 szobás, két konyha+étkezős, 3 fürdőszobás, jó állapotban lévő, bútorozott, gépesített családi ház vált eladóvá Hajdúszoboszló városában, a központ vonzáskörzetében! Az összközműves, jelenleg már hőszigetelt, 3+1 szintes ingatlant 1980-ban építették egy 432 négyzetméteres telekre. 3+1 szintet kapott, melyek a következők: földszint, első és második szint, valamint a padlás. Földszinten helyiségei: - Konyha+étkező- Fürdőszoba+WC- Garázs- Előszoba (innen is megközelíthető a garázs)- Háztartási helyiség- Hátul, a terasz aljánál nyíló raktárhelyiség (Udvarról megközelíthető)Első szint helyiségei: - Konyha+étkező- Nappali- Szoba- Szoba- Fürdő- Szeparált WC- Terasz- Háztartási helyiségHarmadik szint helyiségei: - Szoba- Szoba- Szoba- Szoba- Fürdő- Szeparált WC- Közlekedő- Háztartási helyiségA vendégházak és hotelek, üzletek és éttermek sokaságával tarkított városközpont közvetlen közelségében, de mégis egy csendes utcában helyezkedik el. A város leghíresebb turisztikai vonzereje, az Aquapark, gyalog csupán 15, gépjárművel 3 perc alatt megtehető. Méretéből és egyéb paramétereiből kiindulva, ideális választás lehet több generáció összeköltözésére, de nem elhanyagolható a befektetési szempont sem, ugyanis a fentebb említett elhelyezkedésnek és a 7 darab szobának köszönhetően akár vendégházzá/panzióvá is alakítható. Egyéb kérdés vagy megtekintési szándék esetén, kérem keressen bizalommal! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
10,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Detki Dávid Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 713 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Detki Dávid Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 713 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY