Eladó ház Hajdúböszörmény 144 nm
Eladó ház Hajdúböszörmény 144 nm
Eladó ház Hajdúböszörmény 144 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8081543
Referenciaszám: HZ068760
Frissítve: 16 napja

Hajdúböszörmény eladó családi ház 4 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
902 778 Ft/m²
144 m²
Alapterület
807 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a családi ház ideális választás lehet azok számára, akik szeretik a kényelmet, a nyugalmat és a tágas, jól kihasználható tereket. Az ingatlanhoz való költözés gyors és egyszerű, hiszen minden részletre odafigyeltek, így az új tulajdonosoknak csupán a személyes tárgyaikat kell behozniuk, hogy otthon érezhessék magukat.Az otthonunkba lépve azonnal érezhető a gondos tervezés és az igényes kivitelezés. A tágas, jól megtervezett terek és a nagy ablakok a nap bármely szakában beengedik a fényt, így biztosítva egy világos és barátságos légkört.A ház nagy méretű telekkel rendelkezik, ami elegendő helyet biztosít kertészkedéshez, szabadtéri programokhoz és a gyerekek játékához egyaránt. A melléképületek téglából épültek, így azok is hozzájárulnak az ingatlan vonzerejéhez, emellett kiváló tárolóhelyet biztosítanak a szerszámok, kerti bútorok és a hobbi eszközök számára.Eladásra kínálunk egy impozáns, igényes kivitelezésű családi házat, amely 130 000 000 HUF vételáron várja új tulajdonosát. Az ingatlan leírása:* 3 tágas, napfényes szoba* nagy nappali* igényes konyha* 5 KW napelem* gázcirkó fűtés* vegyes tüzelésű kazán* redőnnyel felszerelt* 2 garázs* téglából épült melléképületek* öntözőrendszer* fúrott kút* nagy udvar* kerti sűtő* 1 szabadtéri és 1 fedett teraszNe hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját otthona legyen egy ilyen exkluzív környéken, ahol a nyugalom és a kényelem kéz a kézben jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Daróczi Krisztina Duna House - Debrecen, Csapó Az iroda összes hirdetése
+36 70 340 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Daróczi Krisztina Duna House - Debrecen, Csapó Az iroda összes hirdetése
+36 70 340 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY