Eladó ház Gyula, Szentpálfalva 52 nm
Eladó ház Gyula, Szentpálfalva 52 nm
Eladó ház Gyula, Szentpálfalva 52 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7940720
Referenciaszám: 452732
Frissítve: 3 napja

Gyula eladó családi ház 2 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
740 385 Ft/m²
52 m²
Alapterület
702 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 737 Ft
Második évtől
152 488 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A nyugalom szigete Szentpálfalván! Egy olyan ingatlant keres, ami igazi megnyugvást jelent a rohanó hétköznapokon? Most megtalálta! Egy különleges hangulatú házat kínálok megvételre Gyulán. Az ingatlan alapterülete 52 nm, melyhez egy kertkapcsolatos terasz és egy önálló garázs is tartozik. A ház falazata vályog+tégla, melyben egy tágas nappali, hálószoba, előszoba, konyha és egy fürdőszoba található. A ház 2022-ben lett felújítva, melynek keretében sor került, az aljzat betonozására és szigetelésére, a víz-, szennyvíz- és villanyvezetékek cseréjére, a vizes helyiségek hidegburkolatot kaptak, a nappali és a hálószoba prémium minőségű laminált padlóburkolattal lett ellátva, és a fürdőszoba is teljeskörűen fel lett újítva. Az otthon melegéről gázkazánról működtetett radiátorok gondoskodnak. A nyílászárók fából készültek. A házhoz egy tágas terasz is tartozik, mely tökéletes színhelye lehet családi vagy baráti összejöveteleknek. Az ingatlanhoz 702 nm alapterületű telek tartozik, melyen egy garázs, egy parkosított udvar és egy gyümölcsfákkal beültetett rész is tartozik. Amennyiben egy jó elosztású, szép állapotú ingatlant keres, amire nem kell költeni most megtalálta! Hívjon mielőbb és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY