Eladó ház Győr 140 nm
Eladó ház Győr 140 nm
Eladó ház Győr 140 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7956922
Feltöltve: 3 hónapja

Győr eladó családi ház 5+1 fél szobás: 124,99 millió Ft

124,99 millió Ft
892 786 Ft/m²
140 m²
Alapterület
617 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 753 Ft
Második évtől
495 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Szabadhegy központi részén, eladóvá vált egy két szintes, 617nm-es telken elhelyezkedő, ötszobás, két fürdőszobás, különálló 40m2-es dupla garázs és tárolóval ellátott családi ház. Lakótér mérete két szinten netto 140nm, földszinti rész netto 80m2 az tetőtér netto 60m2. 2018-ban a földszinti rész teljesen felújítva lett csak a fő falak maradtak meg, 2020-ban a tetőtér lett kialakítva. Minőségi alapanyagokkal lett felújítva, hőszigetelt ablakokkal, szúnyoghálóval, redőnnyel felszerelt, földszinti részen konyha, étkező és nappali található ami netto 40m2, magasfényű járólappal burkolt, gyönyörű nagy egyedileg tervezett konyhabútorral, minőségi gépészettel felszerelt, egy fürdőszoba, 2 laminált parkettás szoba található, amiből az egyik jelenleg gardrób szobának kialakított. Fűtése energiatakarékos Bosch kondenzációs gázkazánnal történik radiátoros hőleadással. Tetőtéri részen három hálószoba és egy fürdőszoba lett kialakítva, hőszigetelt velux ablakokkal ellátva. Ház szigetelve van, a tető zsindelyes, klímával felszerelt. Minimális a ház rezsi költsége. Különálló dupla garázs szintén szigetelt. Udvar térkövezett és fűvesitve van, hátul egy kis faház található. Igazi kis családi fészek. Közlekedés és környék szempontjából kiváló, pár perc sétányira a buszmegálló, rendkívül gyorsan elérhetőek a Győrből kivezető főutak és autópálya is. a közelben általános iskola, óvoda is található. Bevásárlás szempontjából is nagyon megfelelő mivel pár percre minden megtalálható. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal akár hétvégén is! Ingatlanügynökök megkeresését nem kérjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Varga-Csapó Erika
+36 70 270 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Varga-Csapó Erika
+36 70 270 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY