Eladó ház Győr, Újváros 81 nm
Eladó ház Győr, Újváros 81 nm
Eladó ház Győr, Újváros 81 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8000890
Referenciaszám: 109702
Frissítve: 17 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
616 049 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Moson-Sopron megye, Győr, eladó ház. Felújítandó ház keresi új tulajdonosát! Eladásra kínálok Győr-Gorkijvárosban egy 1960-as években épült, 81,5 nm-es, 3 szobás,2 konyhás, tégla falazatú, felújítandó, tehermentes családi házat 202 nm-es telekkel. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, radiátorok a hőleadók. A meleg vízről villanybojler gondoskodik. Az ingatlanban a közművek közül villany, víz, csatorna van, gáz a telken belül található. A ház betonfödémmel készült, a tető cseréppel fedett. A nyílászárók egy részét műanyagra cserélték. A házra 10 cm-es külső hőszigetelés került. Energetikai besorolása „H”-s. A konyha és az előszoba felújítása megtörtént. Új a bejárati ajtó, és a házban1 db hűtő-fűtő klíma található. Az egyik szobában korábbi ázás nyoma látható. A problémát azóta megszüntették. Az ingatlan saját ízlés szerint alakítható. Hívjon bátran, és nézzük meg együtt! Tel.: 30/305-7002 Irányár: 49.900.000 Ft. A környék csendes és nyugodt, a Rábca part karnyújtásnyira elérhető. Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. A Homexpert ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel- CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takácsné Erdélyi Anikó Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 305 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takácsné Erdélyi Anikó Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 305 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY