Eladó ház Győr, Győrszentiván 160 nm
Eladó ház Győr, Győrszentiván 160 nm
Eladó ház Győr, Győrszentiván 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8088913
Feltöltve: 13 napja

Győr eladó családi ház 4 szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
875 000 Ft/m²
160 m²
Alapterület
611 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 406 316 Ft
Második évtől
554 502 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrtől/ autópályától néhány percre egy varázslatos utcában megtalálhatja új otthonát! A ház 2019-ben nyerte el mai állapotát, mely egy modern ugyanakkor mediterrán stílust kapott. A ház br. 160 m2 a telek területe 611m2, telken belül található egy 21m2-es kisház. A házban található 4 hálószoba, egy 11m2-es fürdőszoba, zuhanyzóval, fürdőkáddal, 2 külön álló mosdóval, prémium termosztátos csaptelepekkel, törölközőszárító radiátorral. A nappali központi elhelyezkedésű , mely ketté választja a hálórészeket 2-2 arányban. Két fő hálószoba az udvarra néz, kettő a utcára. Külön helyiségben van a ház gépészete, itt található a háztartási rész is. ( Saunier Duval thema condens legújabb típusú kondenzációs gázkazán), használati meleg víz tároló, új mosdóblokk) A nappali és az étkező egybefüggő, így hatalmas teret kölcsönöz, nagy családi összejöveteleknek ideális. A ház belső hangulata meghitt, nappaliban a mennyezetet igazi ácsolt gerenda díszíti egy gyönyörű egyedileg készített hőtárolós cserépkályhával. Étkező/nappaliból nyílik a konyha , teljesen gépesített. Gorenje beépített mosogatógép, hőlégkeveréses sütő, mikrohullámú sütő, fekete üvegkerámiás gáz főzőlap. A konyhabútor magas minőségű , modern stílusú, praktikus étkezőszigettel. Fa nyílászárók, hőszigetelt homlokzat, radiátor és padlófűtés, klíma, okos otthon vezérlés. Az ház elő és hátsó kertje automata öntözőrendszerrel szerelt. Egyedi tervezésű udvar szeparálható unikális lounge terasz, rattan ülőgarnitúrával hidromasszázs jakuzzi dézsafürdővel és egy 3x4 méteres árnyékolóval, wellness épülettel melyet magas színvonalú berendezés, teljes üvegfalu finnszauna (6Kw-os kályha, A minőségű thermowood kőris burkolat, fényterápia), gőzkabin, tusoló, mosdóblokk, pihenő rész jellemez. Kivételes családi ház eladó közvetlenül a tulajdonostól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
40 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
duplakomfortos
luxus
kocsibeálló
kert
belsőkert
étkező
kamra
gardrób
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
parabolaantenna
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély Krasznai Viktória
+36 20 319 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély Krasznai Viktória
+36 20 319 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY