Eladó ház Gyál 67 nm
Eladó ház Gyál 67 nm
Eladó ház Gyál 67 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7997613
Referenciaszám: 751039
Frissítve: 17 napja

Gyál eladó családi ház 1 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
655 224 Ft/m²
67 m²
Alapterület
442 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 409 Ft
Második évtől
173 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak irodánk kínálatában!!! Gyál város nyugodt környezetében, a központhoz közel eladó egy 67 m²-es, családi ház, műhellyel, a műhely alatt pincével, melléképületekkel. Az ingatlan önálló helyrajzi számú 442 m²-es telken helyezkedik el, amelynek köszönhetően sok lehetőség van a kertészkedésre és kikapcsolódásra. A földszintes épület 1970-ben épült, beton alap, tégla falazat, beton födém, cserép héjalás. A fűtése gáz cirkó radiátoros hőleadókkal, de vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető. Az ingatlan külső nyílászáróit 10 éve műanyagra cserélték , ami javítja az energiatakarékosságot és biztosítja a csendes és nyugodt légkört. A meleg vizet villany bojler biztosítja. A riasztó rendszer óvja az otthon biztonságát. Az ingatlan lakótere 52 m2 a következő helyiségekből áll: fedett terasz 4 m2, előtér 3,50 m2, szoba 24 m2, fürdőszoba 4,80 m2, főzőfülke 4 m2, tágas étkező 11,50 m2, gardrób 2 m2, kamra-padlásfeljáró 2,50 m2, de a tervezés során lehetőség van az átalakításokra, mivel minden belső fal válaszfal, kivéve a főző fülkénél lévő falat. Az épület toldaléka a 15 m2-es műhely radiátoros hőleadóval, kézmosóval, alatta pince-kazánház. Az udvarban fúrt kút hidrofor aknával. A kertrész és a terasz pedig ideális helyszínt biztosít a pihenéshez. Az udvari gépjárműbeálló is rendelkezésre áll. Az alacsony fenntartás és a csendes utca csak néhány előnye ennek a családi háznak. A jó közlekedés miatt könnyen megközelíthető az ingatlan, így a belváros is könnyen elérhető. Vasútállomás, buszmegálló, városközpont 5 -8 percen belüli séta távolságra. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és váljon Ön is Gyál város új tulajdonosává! Forduljon hozzánk bizalommal, ha további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant személyesen is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY