Eladó ház Gyál 135 nm
Eladó ház Gyál 135 nm
Eladó ház Gyál 135 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7985262
Referenciaszám: HZ018540
Frissítve: 16 napja

Gyál eladó családi ház 4 szobás: 112 millió Ft

112 millió Ft
829 630 Ft/m²
135 m²
Alapterület
473 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 325 053 Ft
Második évtől
443 601 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyál közkedvelt részén eladó egy TELJESEN ÚJ SZUPER ELOSZTÁSÚ NAPFÉNYES  IGÉNYES  CSALÁDI HÁZCsendes hangulatos utcában eladó egy 135 nm-es teljesen új  ÖSSZKÖZMŰVES  családi ház.A telek területe 473 nm-es a telken belül bekötésre került a víz, villany, csatorna a gáz.Homlokzat:DRYVIT dörzsölt/kapart vékonyvakolat• fehér színben• antracit színben• fa homlokzatburkolat• barna színben2. LÁBAZAT• fagyálló műgyantás nemesvakolat• antracit színben3. TETŐFEDÉS• betoncserép tetőfedés (pl. Terrán Zenit grafit)• korcolt alumínium lemez4. NYÍLÁSZÁRÓK• Műanyag nyílászárók• antracit színben5. ERESZCSATORNA• horganyzott acél csatornarendszer antracit színbenAz ingatlanban található 4 szoba, hatalmas tágas nappali , közlekedő, 2 db fürdő, konyha-étkezővel, mosókonyha, előszoba, dolgozó, folyosó, gardrób, a bejárat mellett  fedett gépjármű tároló található.Fűtése hőszivattyúval, padlófűtéssel lesz megoldva.Fedett terasza 22 nm-es.Az ingatlan minden más adatát vagy felszereltségét bármikor elmondom ha igény van rá.Redőnyözés megállapodással kérhető, a hideg meleg burkolatok 5500/nm áron választhatók e felett természetesen külön megbeszélhető a kivitelezővel.A bejárati kapu elektromos lesz megoldva távirányítóval.Bármi más megbeszélhető egyedi kívánság alapján.A környék nagyon szuper, minden elérhető a közelben a boltok, gyógyszertár, stb.Gyál nagyon szerethető kis közösségből  áll mindenkinek szívből ajánlom.Budapesttől pár percre  található  tehát ha Pesten dolgozik is könnyedén megoldható a bejárás mert  az M5 autópálya  felhajtója is pár  percre található.Ne szalassza el ezt a páratlan lehetőséget, csodás házat ami álmai otthona lehet keressen bizalommal foglaljuk LE minél hamarabb álmai otthonát.Hitellel, értékbecsléssel  kapcsolatban is állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tirpák Henrietta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 355 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tirpák Henrietta Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 355 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY