Eladó ház Gyál 90 nm
Eladó ház Gyál 90 nm
Eladó ház Gyál 90 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7960142
Referenciaszám: H479444
Frissítve: 7 napja

Gyál eladó családi ház 5 szobás: 75,49 millió Ft

75,49 millió Ft
838 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
580 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 091 Ft
Második évtől
298 995 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Gyál kertvárosi részén, egy kiváló állapotú 5 szobás 90nm-es családi házat. Az ingatlan egy 580nm-es telken helyezkedik el. A tulajdonos a kialakítás során a magas minőséget, a kényelmet helyezte előtérbe. A ház minden helyisége minőséget és meghitt családi hangulatot sugároz. A nagy telek kényelmes beállást biztosít akár 3 autó számára is. Kialakítás:  - nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, wc, 4db lakószoba.   Költségek:  - közművek fogyasztás alapján A házról:  - fürdőszobában egyedileg épített zuhanyfülke - új villany, víz, és csatorna rendszer került kiépítésre - új tető, a ház nagy része felett normál tető cserepekkel, a hátsó rész féltetővel, cserepes lemezzel - 45nm-es beépíthető tetőtér, ahol kialakításra került a víz, villany és csatorna is - a házban 3 fázisú áram van, éjszakai árammal - a ház kívülről kapott 10cm Nikecell szigetelést, hátsó udvar felől 20cm-t - glettelés megtörtént - 3 rétegű műanyag nyílászárók - ablakokon elektromos redőnyök találhatóak okos vezérlővel, szúnyoghálóval - fűtést villanykazán biztosítja, az egész ház padlófűtéssel van ellátva - ablakos, tágas konyha ahol új szekrények kerültek beépítésre - ízléses hideg/meleg burkolatok - klíma - tágas nappali - 4 lakószoba - amerikai konyha - gépiesített konyha Az ingatlan megvásárlásához jelzáloghitel, CSOK, Babaváró is igénybe vehető, melynek ügyintézésében közvetlenül tudunk segítséget nyújtani.  Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és szívesen lenne új lakója ennek kedves  és korrekt tulajdonos birtokában lévő lakásnak, úgy forduljon hozzám maximális bizalommal és mindenben segítek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gábor István Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gábor István Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY