Eladó ház Gyál 137 nm
Eladó ház Gyál 137 nm
Eladó ház Gyál 137 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7692402
Referenciaszám: 461450
Feltöltve: 18 napja

Gyál eladó családi ház 5 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
408 759 Ft/m²
137 m²
Alapterület
663 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 162 526 Ft
Második évtől
221 801 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag irodánk kínálatában! Eladó egy rövid távon birtokba vehető családi ház Gyál központhoz közeli részén. A 110 m² lakótérrel, 27 m2 pincével, melléképülettel és 663 m² telekkel rendelkező családi ház tetőtér beépítéses. 1989- es építésű, állapota részben felújítást-korszerűsítést igényel. Beton alap, vakolt tégla falazat, szigetelve -színezve nincs, betoncserép héjalás. Az utcafronti homlokzaton látható repedésekről statikai bevizsgálás történt. A szakértői vélemény, valamint a javítással kapcsolatos árajánlat egyeztetés után megtekinthető. A pincébe gépkocsitároló, egy tusolós fürdő helyiség található. A lakóház bejárata fedett belépőről az oldalkert felől nyílik. A szintenkénti alaprajzokat a képek között megtekintheti. Az udvarban továbbá 2 melléképület található, a tároló inkább bontandó. (1 garzon és egy tároló) Zöld övezeti, közeli belváros és csendes utca jellemzi. A jó közlekedés és a melléképületek mellett további értéke, hogy a pincében garázs is van. A kertjében örökzöldek, gyümölcsfák és szőlő lugas található. Az udvarban felszíni beálló is kialakításra került. Környezete rendezett, csendes. Az ingatlan tehermentes, kiürítés után birtokba vehető. Az ingatlan egyedi kombinációjának köszönhetően kisebb-nagyobb család számára ideális választás lehet. A közelben iskola, óvoda, Spar és egyéb üzletek, gyógyszertár,a Kőrösi úti BKV megállója pár perces sétával elérhető. Az ár irányár, tekintse meg és tegyen ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
D
terasz
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meszesánné Márki Ildikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY