Eladó ház Gödöllő 160 nm
Eladó ház Gödöllő 160 nm
Eladó ház Gödöllő 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8062789
Referenciaszám: 2517671
Frissítve: 16 napja

Gödöllő eladó családi ház 4+1 fél szobás: 103,9 millió Ft

103,9 millió Ft
649 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
645 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 301 544 Ft
Második évtől
411 519 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő keresett részén, nagyon jó lokációnál, mindenhez közel, azonnal költözhető,  kétszintes családi ház felújított, újszerű állapotban eladó! A 160m2-es épület 38-as tégla falazattal + 12cm dryvit szigeteléssel rendelkezik. Új vezetékekkel, fa nyílászárókkal, távvezérelt automata redőnyökkel, szúnyoghálókkal és 3 fázisú árammal felszerelt. Földszinten kialakításra került egy amerikai konyhás-nappali (beépített konyhabútor gépekkel az ár részét képezi) zuhanyzós fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy 21m2-es nagyszoba, amelyet jelenleg üzleti tevékenységre használnak. Az emeleten még egy konyha-étkező (társalgó funkció, akár szoba is lehet), két hálószoba, gardrób, fürdő, külön mellékhelyiség kapott helyet,  A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt, a nappaliból tágas fedett terasz nyílik, az egyik fenti szoba pedig erkélyes. Két tároló helyiség és a kazánház lett elhelyezve a szuterénszinten, ill. igény esetén a tetőtéri konyha is átmozgatható ide, amely ideális lehet kerti sütögetéshez. A ház fűtését gázcirkó biztosítja radiátorokkal valamint fatüzelésű cserépkályha is hozzájárul a ház melegéhez a földszinten.  Hűtő-fűtő inverteres energiatakarékos klíma a nagyszobában a földszinten. Az ingatlan 645m2-es telek közepén helyezkedik el, így az udvar elején és hátsó részén is gyönyörű díszkert található. A kert folyamatos gondozását öntözőrendszer, a fűnyíró, szerszámok tárolását a tágas szuterén segíti. Parkoláshoz fedett kocsibeálló áll rendelkezésre. A környéken minden gyorsan elérhető: iskola, óvoda, étterem, orvosi rendelő, patika, M3 autópálya stb. Irányár: 103,9Mft Hivatkozási szám:2517671 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs: +36 (20) 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
internet
vízórás
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY