Eladó ház Gödöllő 169 nm
Eladó ház Gödöllő 169 nm
Eladó ház Gödöllő 169 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8017052
Referenciaszám: H482135
Frissítve: ma

Gödöllő eladó családi ház 6 szobás: 85,4 millió Ft

85,4 millió Ft
505 325 Ft/m²
169 m²
Alapterület
688 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 247 853 Ft
Második évtől
338 246 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő csendes utcájában, az erdő mellett közvetlen, eladó, két generációs családi ház keresi sürgősen új tulajdonosát. 688nm-es telken fekszik a 2 szintes ingatlan, aminek tetőtere be lett építve 2002-ben, így a mérete 169nm. Az alsó szinten található egy konyha, fürdőszoba és vizes blokk, külön helységben, nappali és 2 hálószoba. Az emeletre érve, egy amerikai konyhás nappali fogad, 2 hálószobával. Itt szintén egy fürdőszoba és vizes blokk (külön helységben) került kialakításra. Az alsó szinten nemrég felújítás történt, a nyílászárók vegyesen fa és műanyagok, jelenleg fával fűtenek de vegyes tüzelésű kazán van a pincében, gázzal nem fűtenek. Két beállású garázs és egy tároló helyezkedik el a ház alatt, a garázshoz külön út vezet a telken belül de az ingatlan mögött. A közelben iskola, óvoda található. A legközelebbi buszmegálló 100m távolságra van, Gödöllő központja autóval 5 perc. Remek túraútvonalak indulnak közvetlen a ház mellől. Kiváló választás lehet azok számára akik összeköltöznének, a két külön lakrész miatt vagy a felső részből egy iroda esetleg szépségszalon is kialakítható némi ráköltéssel. Ha szeretne a nyugalom szigetére költözni, közvetlen a tavaszi ébredő természet mellé, keressen bizalommal. További információkért várom telefonos megkeresését. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benyus Bianka Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benyus Bianka Otthon Centrum - Gödöllő - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY