Eladó ház Gödöllő 87 nm
Eladó ház Gödöllő 87 nm
Eladó ház Gödöllő 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7558309
Referenciaszám: H459185
Feltöltve: 19 napja

Gödöllő eladó családi ház 4 szobás: 74,5 millió Ft

74,5 millió Ft
856 322 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1061 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 216 218 Ft
Második évtől
295 074 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Gödöllőn, azon belül is Királytelepen, egy nettó 87 nm-es családi ház, 1061 nm-es telken! Amit az ingatlanról tudni érdemes: Jelenlegi állapotában, a földszinten egy virágüzlet, illetve egy kisbolt került kialakításra, itt található a kazánház is (83 nm). A felsőszinten, 2 db hálószoba, egy nappali, külön fürdőszoba + wc, továbbá egy konyha kapott helyett, amiből nyílik egy élelmiszer tárolására alkalmas helyiség. Az ingatlant, kétgenerációs családi házként is lehetne használni, ugyanis külön bejáratúak a lakrészek, a kazán az egy, de igény szerint módosítható, a villany + víz külön almérővel rendelkezik! Adott a lehetőség arra, hogy fedett gépkocsibeállót lehessen építeni, továbbá a helyi építési szabályzat szerint, bővíthetőek a lakrészek! Infrastruktúra szempontjából is ideális helyen helyezkedik el, ugyanis a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta, buszmegálló is gyorsan elérhető! Ajánlanám ezt az ingatlant olyanoknak, akiknek fontos a kertvárosi, tiszta levegő, továbbá összeköltözésben gondolkoznának az idősebb családtagokkal! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY