Eladó ház Göd 109 nm
Eladó ház Göd 109 nm
Eladó ház Göd 109 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7410641
Referenciaszám: H452126
Feltöltve: 17 napja

Göd eladó családi ház 4 szobás: 69,8 millió Ft

69,8 millió Ft
640 367 Ft/m²
109 m²
Alapterület
300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 577 Ft
Második évtől
276 459 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Göd legkedveltebb környékén, a Dunai oldalon, a 70-es években épült ez a 2 szintes, 109 nm-es lakótérrel rendelkező 300 nm-es telken elhelyezkedő családi ház. 2000-es évek elején került felújításra, illetve bővítésre és akkor került beépítésre a tetőtér. Az alsó szinten konyha-étkező, nappali, valamint egy külön nyíló hálószoba, 1 fürdőszoba és 1 wc található. Az emeleten egy nagyobb és egy kisebb hálószoba és egy wc+zuhanyzó került kialakításra. • A tégla falazat, 2000 években történt felújítás alkalmával külső hőszigetelést kapott, belső burkolatok és a fa nyílászárók cseréje megtörtént. • Fűtést gázkazán biztosítja, radiátorokkal. • Burkolat, a szobákban laminált padló, a nappaliban és többi helyiségben hidegburkolat található. Az alsó szinten a hálószoba és az ott található wc egy utólagos hozzáépítés alkalmával került kialakításra kb 10 évvel ezelőtt. Akkor a már felújított tégla házhoz egy külön szigetelt könnyűszerkezetes házrész került hozzáépítésre. Az ingatlan jó hangulatú, szerkezetileg rendben van, jelenleg is lakják, de (festés, fürdőszoba, illetve homlokzat vonatkozásában) kisebb felújításokat igényel. A telek egy 300 nm-es saroktelek, jó elhelyezkedéssel, 5 percre a Duna-parttól, kellemes, zöld környezetben található. A közlekedés szempontjából is kiváló, hiszen a buszmegálló, illetve a vasútállomás is kb 10-12 perces sétával elérhető. További információkkal kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Anita Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Anita Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY