Eladó ház Gárdony 84 nm
Eladó ház Gárdony 84 nm
Eladó ház Gárdony 84 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7391894
Referenciaszám: H452335
Feltöltve: 16 napja

Gárdony eladó családi ház 4 szobás: 62,5 millió Ft

62,5 millió Ft
744 048 Ft/m²
84 m²
Alapterület
887 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 181 391 Ft
Második évtől
247 545 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSENDES KERTVÁROSI KÖRNYEZET, ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉG, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS. Gárdony csendes utcájában eladó a képeken látható 84 négyzetméter alapterületű családi ház. A közös életteret az egy légtérben kialakított nappali-konyha-étkező biztosítja. Az ingatlan három hálószobával rendelkezik. A szobák igény szerint egybenyithatók a gipszkarton válaszfalaknak köszönhetően. Az épület a korábbi években kibővítésre került tégla falazattal, amely külső hőszigetelő réteggel lett ellátva. A konyha és fürdőszoba 2009-ben került kialakításra így a két helyiség elektromos és vízvezeték rendszere ekkor került kiépítésre. Szintén ezzel egyidőben megtörtént az elektromos hálózat teljes cseréje az ingatlanon belül. Az ingatlan alacsony fenntartási költséggel rendelkezik, nem érinti a közüzemi díjak emelkedése. A fűtés gázcirkó kazánnal történik radiátoros hőleadással, de vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, így lehetőség van a gazdaságossági szempontok szerinti fűtési módok kombinálására. A telken autóbeállásra alkalmas garázs található. A telek másik oldalán helyet foglal egy 25 négyzetméter alapterületű ház, amely vizesblokkal és konyhával rendelkezik. A Velencei-tó turisztikai lehetőségeit kihasználva kiadható szálláshelyként, de hosszú távú bérbeadás céljára is tökéletesen megfelelő. Igény szerint lehetőséget biztosíthat akár két generáció együttélésére is. Bővebb információért várom jelentkezését! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY