Eladó ház Galgamácsa, József Attila utca 95 nm
Eladó ház Galgamácsa, József Attila utca 95 nm
Eladó ház Galgamácsa, József Attila utca 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7781121
Referenciaszám: HZ068866
Frissítve: 21 napja

Galgamácsa eladó családi ház 3 szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
484 211 Ft/m²
95 m²
Alapterület
850 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 504 Ft
Második évtől
182 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Galgamácsa egyik legszebb részén, egy páratlan lehetőség várja Önt! Eladásra kínálunk egy közel 90 nm-es lakóingatlant, mely a vidéki varázst és a modern kényelmet tökéletesen ötvözi. Ez a gyönyörű otthon vegyes falazatból és Youngból készült, így garantáltan hosszú éveken át nyújtja majd Önnek és családjának a melegséget.Az ingatlan lenyűgöző 850 nm-es telken helyezkedik el, mely minden közművel rendelkezik. A fűtést cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, így a kényelmet és a hatékonyságot is szem előtt tartva. Az ingatlan saroktelken található, ami azt jelenti, hogy két oldalról is könnyedén megközelíthető, biztosítva a maximális kényelmet és hozzáférést.A kert gondosan rendezett, varázslatos színekkel és illatokkal várja Önt, hogy megtapasztalja a nyugalom és a harmónia érzését. Itt lehetősége nyílik saját oázist teremteni, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet a természet közelségében.Ne habozzon, jöjjön el és tekintse meg ezt a páratlan lehetőséget! Egy pillantás rá, és azonnal beleszeret a lenyűgöző kilátásba és a kényelmes, otthonos atmoszférába. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!Ne várjon tovább, mert ez az otthon hamar gazdára talál!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pappné Budai Valéria Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pappné Budai Valéria Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY