Eladó ház Forró 120 nm
Eladó ház Forró 120 nm
Eladó ház Forró 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7908012
Referenciaszám: M252835-4512041
Frissítve: 1 napja

Forró eladó családi ház 3+2 fél szobás: 30,9 millió Ft

30,9 millió Ft
257 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1486 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 680 Ft
Második évtől
122 386 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Forró központjában egy két szintes, nettó 120 nm-es jó állapotú családi ház. Ez a minden igényt kielégítő ingatlan a 2000-es évek elején nyerte el mai végleges formáját, amely egy 1486 nm-es telken épült. Az épület utcafronti része 1967-es építésű, amely vályogból épült. Remekül karbantartott, a technológiának megfelelő korszerű vakolattal ellátott és megóvott állapotban van. Az épület kertre néző keleti szárnya, a 2000-es évek elején nyerte el mai végleges formáját. Az ingatlan ekkor került kibővítésre, továbbá az új manzárd tető kialakítása, és a tetőtér részleges beépítése is ekkor történt meg. Ez az épületrész szilikátból épült, amely szilárd beton alapzatot kapott. A földszinten található két teljes értékű, és egy fél szoba, közlekedő, spájz, egy tágas konyha + étkező + nappali, valamint két fürdőszoba, melyből az egyik jelenleg befejezetlen állapotú. Az emeleten 2 szoba került kialakításra, és egy zuhanykabinnal szerelt fürdőszoba. A két szobának közös terasza épült, melyen kellemes elfogyasztani egy kávét a kelő nappal. Több alternatív módot is választhat az ingatlan leendő tulajdonosa az otthon melegének eléréséhez, ugyanis gázkazán biztosítja a meleget, amely a szobákban radiátorokon keresztül, a nappaliban korszerű padlófűtés került beépítésre. Továbbá a földszinten lehetőség van kandallóval, cserépkályhával is kellemesebbé varázsolni a hőmérsékletet. Az ingatlan teljes egészében műanyag nyílászárókkal, a ház újabb építésű része 10cm korszerű dryvit szigeteléssel ellátott, valamint a födém héjazata pala. A padlásfödémen 30 cm üveggyapot biztosítja a hőszigetelést. Az udvaron található még egy jelenleg használaton kívüli borospince, valamint egyéb tárolók. A kertben gyümölcsfák, veteményes is található, melynek öntözése fúrt kúttal is megoldható. Központi helyen fekszik az ingatlan, iskola, óvoda, bolt benzinkút 5 percen belül elérhető. Az M30-as autópálya megépülésének köszönhetően, még inkább bekapcsolódik a környék gyorsforgalmi vérkeringésébe a település. Banki hátterünknek köszönhetően kedvezményes hitel, CSOK-Falusi CSOK, babaváró ügyintézésben is tudunk segíteni ügyfeleinknek. Érdeklődés esetén kérem hivatkozzon az M252835 azonosítási számra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsuzsanna OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 700 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Zsuzsanna OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 700 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY