Eladó ház Fonyód 180 nm
Eladó ház Fonyód 180 nm
Eladó ház Fonyód 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8092536
Referenciaszám: 17111997
Feltöltve: 10 napja

Fonyód eladó családi ház 6 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
416 111 Ft/m²
180 m²
Alapterület
850 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyód állandóan lakott részén egy kétszintes, téglából épült, 180 m2 összterületű családi házat, amihez 850 m2-es telek tartozik.   Az ingatlan felosztása a következő: a földszinten egy konyha, egy fürdőszoba, egy hálószoba, pince, tárolók található.   Az emeleti részen kialakításra került egy nappali, három hálószoba, egy fürdőszoba, konyha, étkező, előszoba.   Közművek közül minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is.   Fűtésről a földszinten gázkonvektorok, az emeleten pedig gázkazán - radiátoros hőleadással - gondoskodnak.    A tetőtér nem került beépítésre.   Az ingatlan szerkezetileg, statikailag kiváló állapotban van, azonnal használható, igény szerint természetesen lehet modernizálni, ez mindenkinek a saját igénye szerint megvalósítható.   Állandó lakhatásra, nagyobb, illetve többgenerációs családoknak ajánlanám elsősorban, befektetési szempontból is jó ingatlan, hiszen a külön bejárat lehetővé teszi az egyik szint kiadását nyáron és télen egyaránt.   Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, akkor jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, legyen most Ön az első!   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
bútorozott
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dancs Norbert City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dancs Norbert City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY