Eladó ház Felsőtárkány 80 nm
Eladó ház Felsőtárkány 80 nm
Eladó ház Felsőtárkány 80 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7982167
Referenciaszám: 279_gyf
Frissítve: 19 napja

Felsőtárkány eladó családi ház 2 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
743 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
500 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 684 Ft
Második évtől
235 663 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Bükk kapujában, Felsőtárkányban, Egertől 6 km-re teljeskörűen felújított saját tulajdonú lakás, csodás panorámával. A lakás alapterülete 80 m2, telekhasználati megállapodással elosztott saját, zárt, körbekerített kb 500 nm-es kert résszel. Az ingatlan 2020-ban teljeskörű felújításon esett át (új tető, új 3 rétegű műanyag külső nyílászárók, 15 cm szigetelés, megújult az elektromos hálózat, gázrendszer, új kondenzációs kazánnal, víz és csatornahálózat). A teljes belső felújítás (konyha, fürdő, burkolás, belső nyílászárók cseréje) 2023. év elején fejeződött be, minőségi anyagok, berendezések felhasználásával. 2 Midea wifi-s, inverteres hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A csodásan benapozott, 3 rétegű műanyag ablakok hőszigetelt alumínium redőnyt kaptak. A lakás praktikus elosztásával jól kihasználja a teret. Helyiségei: Konyha-étkező-nappali, két szoba, fürdőszoba (káddal és zuhannyal) és külön mellékhelyiség. Adottságainak és a felújításoknak köszönhetően kifejezetten alacsony fenntartási költséggel rendelkezik az ingatlan. A rezsi jóval a támogatott határ alatt van. A nappaliban ki van alakítva a kandallónak, cserépkályhának is a lehetőség. A környezet: A lakás egy 2 lakásos társasházban található, csendes, nyugodt környéken. A kert a ház egyik ékköve, kalandos lejtőivel és csodás kilátással a környékre. Az udvar ház körüli része térkő burkolatot kapott. A kert többi része füvesített, jelenleg itt kap helyet a játszótér. A domboldalban saját zárható, száraz pince található. A dombtetőn elhelyezett nyársaló kitűnő kikapcsolódást jelent kora tavasztól késő őszig. Innen csodás panoráma tárul elénk az év bármely szakában. A ház mellett pár lépésre kezdődik az erdős, kirándulásra alkalmas táj. Parkolásra a ház előtti saját használatú parkolóban van lehetőség. Az ingatlan kiváló választás lakhatásra, vagy adottságaiból és természetközeli elhelyezkedéséből adódóan akár nyaralónak, apartmannak is. Ide csak költöznie kell! Várom hívását, tekintse meg ezt a minden tekintetben csodálatos ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
erkély
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Anett Beatrix Gyémántfelhő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Anett Beatrix Gyémántfelhő Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY