Eladó ház Fajsz, Dunapart 90 nm
Eladó ház Fajsz, Dunapart 90 nm
Eladó ház Fajsz, Dunapart 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7960286
Referenciaszám: M269180
Frissítve: 17 napja

Fajsz eladó családi ház 3 szobás: 19 millió Ft

19 millió Ft
211 112 Ft/m²
90 m²
Alapterület
921 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 143 Ft
Második évtől
75 254 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Fajsz településén eladásra kínálok egy családi házat. Az ingatlan 1989-ben beton alapra poroton téglából épült. Kialakításra került benne 3 szoba, 1 nappali, 1 konyha, fürdőszoba és külön wc is. Alatta teljes egészében pince található. A tetőtér beépíthető. Fűtése vegyes tüzelésű és/vagy gázkazánnal lehetséges, a helyiségekben lapradiátorok vannak termosztáttal ellátva. Az ingatlan masszív, jó szerkezetű, felújítás során kiváló, komfortos otthonná válhat. A ház folytatásában terménytároló, melléképületek, ólak találhatóak. A telken, mely 921 m2 nagyságú különféle gyümölcsfák biztosítják a lakók ellátását (alma, barack, körte, szilva). A közművek mellett (víz, villany, gáz, csatorna hálózaton) 380 V is kiépítésre került, ugyanakkor fúrt kút is van az udvaron. Fajsz Kalocsa városától 15 km-re található, Baja városától 30 km-re helyezkedik el. A településen óvoda, iskola, bolt, és orvosi ellátás is megoldott. A Duna part pár perc sétára van, amely gyönyörűen ki lett építve. Fajszon található egy gépipari Kft., ahol autóipari, karosszéria elemek gyártása folyik, munkalehetőség szempontjából fontos kiemelni. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel és CSOK tanácsadással, valamint teljes körű ügyintézéssel segítjük. Az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt. Bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komáromi Szilvia Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 616 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komáromi Szilvia Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 616 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY