Eladó ház Esztergom, Móricz Zsigmond utca 148 nm
Eladó ház Esztergom, Móricz Zsigmond utca 148 nm
Eladó ház Esztergom, Móricz Zsigmond utca 148 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7972765
Referenciaszám: HZ098202
Frissítve: 18 napja

Esztergom eladó családi ház 4 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
425 000 Ft/m²
148 m²
Alapterület
770 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó nagy családi ház Esztergomban.Az ingatlan 770 nm-es telekterületen helyezkedik el, amely teljesen körbekerített, rendezett. A hátsó részen egy jó állapotú melléképület található.A ház alapterülete 148 nm, 4 nagy szoba található benne, nagy konyha, fürdő, WC, előszoba és egy kamra helyiség. A szobák burkolata hagyományos parketta, a fürdőszobában és a mellékhelyiségbe hidegburkolatot fektettek le.Az épület az eredeti építéskori állapotában van, szerkezetileg stabil, téglából épült. A tetőt cserép borítja.A ház melegét minden helyiségben gázkonvektorok biztosítják, illetve cserépkályhák is kiépítésre kerültek. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. Természetesen minden közmű rendelkezésre áll.Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető.Elhelyezkedését tekintve remek, a környék csendes, folyamatosan fejlődik, a környező ingatlanok nagy részét már felújították.A közelben buszmegálló, vasútállomás, élelmiszerüzlet, pékség, zöldséges, dohánybolt, benzinkút, óvoda, iskola található, minden, amire a hétköznapi életben szükség lehet.Ajánlom nagycsaládosoknak vagy akár befektetőknek bérbeadás céljából.A lakóház egy korszerűsítés, felújítás után meghitt otthonává válhat leendő tulajdonosának.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Az ingatlan előzetes egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.Igény esetén teljeskörű hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére a vásárlástól a birtokba vételig.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stróbl Gyöngyi Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stróbl Gyöngyi Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY