Eladó ház Érsekvadkert, Zrínyi utca 126 nm
Eladó ház Érsekvadkert, Zrínyi utca 126 nm
Eladó ház Érsekvadkert, Zrínyi utca 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7969343
Frissítve: 2 hónapja

Érsekvadkert eladó családi ház 4 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
130 952 Ft/m²
126 m²
Alapterület
768 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 887 Ft
Második évtől
65 352 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Börzsöny hegység lábánál, Rétság és Balassagyarmat között elhelyezkedő Érsekvadkerten eladó két darab különálló családi ház egy telken belül. A 83.5 négyzetméter hasznos alapterületű családi ház jelenlegi állapotát tekintve felújítandó, a munkálatokat a jelenlegi tulajdonosa elkezdte, ennek befejezése és saját ízlés szerinti kivitelezése a következő tulajdonosra vár. Az elvégzett feladatok között van a nyílászárók egy részének modern műanyagokra cserélése, valamint folyamatban van egy új H-tarifás dobozzal ellátott villanyóra igénylése. Az ingatlan két bejárattal rendelkezik, az egyik előtt található egy könnyen hangulatossá alakítható fedett terasz. Jelenlegi elrendezése szerint belépve egy hosszú és tágas előszoba fogadja az érkezőket, innen megközelíthető a többi a helyiség, három darab tágas és világos szoba, egy kényelmes méretű fürdőszoba, egy konyha spájzzal és egy pincelejáró. A melegvíz-ellátás villanybojlerrel megoldott, fűtéséről korábban központi fűtés gondoskodott, de ez jelenleg nem üzemel. Falazatát tekintve nagyobb részben vályog, a beépített tornác tégla építésű. A tető hat éve lett felújítva zsindely fedéssel. A különálló kisebb ház hasznos alapterülete 43.1 négyzetméter, lakásnak lett tervezve egy kényelmes előszobával, egy tágas szobával, konyhával, spájzzal és fürdőszobával, de elrendezésének és kialakításának köszönhetően vállalkozásra alkalmas épületként is hasznosítható. Műanyag nyílászárókkal rendelkezik, a tető cserép fedéssel ellátott. A két ingatlan egy 768 négyzetméteres sík telken helyezkedik el, ahol található még egy tárolásra alkalmas melléképület és egy pince. A közművek közül víz és csatorna bekötve, gázcsonk a telken belül található, az új villanyóra igénylése pedig folyamatban van. Vételár: 16.500.000 Ft. Érsekvadkert a Börzsöny hegység lábánál, a Nógrádi-medencében, Rétság és Balassagyarmat között, a 22-es számú közlekedési út mentén helyezkedik el. A község Rétságtól 10 kilométerre, Balassagyarmattól 15 kilométerre, Budapesttől pedig 70 kilométerre található. Közlekedés szempontjából könnyen megközelíthető autóval és autóbusszal egyaránt, akár helyközi, akár távolsági járatok sűrű menetrenddel közlekednek. A település ellátottsága megfelelő, megtalálható minden ami a hétköznapi élethez szükséges, általános iskola, óvoda, orvosi, és fogorvosi rendelés, gyógyszertár, üzletek, posta.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kert
jó beosztású
csendes
világos
kamra
terasz
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY