Eladó ház Erdőtarcsa 102 nm
Eladó ház Erdőtarcsa 102 nm
Eladó ház Erdőtarcsa 102 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7863660
Referenciaszám: 232_kri
Frissítve: 17 napja

Erdőtarcsa eladó családi ház 3 szobás: 7,99 millió Ft

7,99 millió Ft
78 333 Ft/m²
102 m²
Alapterület
1626 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 189 Ft
Második évtől
31 646 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
3 megye határán (Pest/Nógrád/Heves), FALUSI CSOK-ra is alkalmas településen, Erdőtarcsán FELÚJÍTANDÓ/BEFEJEZENDŐ, vegyes falazatú ingatlan eladó. Erdőtarcsa Hatvantól 12 km,-re, Budapesttől 64 km-re található a Cserhát és a Mátra lábánál. A népnyelv szerint "kastélyos falu" . A családi ház felújítását és bővítését (+ 2 helyiséggel) az előző tulajdonos megkezdte, de a befejezése az új tulajdonosra vár (a fürdőszoba + konyha kialakításra került, de a vezetékes víz még nincs bevezetve, fűtés jelenleg nincsen. Az egész települést most csatornázzák, az utcában már megtörtént a csatorna lefektetése (a ház még nincs rákötve - ez is az új tulajdonos feladata lesz) A ház 102 nm-es, 3 szobás, keleti fekvésű, 1626 nm telek tartozik hozzá. A nagy telek miatt bővítési, hozzáépítési lehetőség adott. Besorolása "Kivett lakóház, udvar" . Az ingatlan tehermentes 1 tulajdonosa van (rendezett tulajdonviszony). Az épület a település magasabban fekvő utcájában található, gyönyörű panorámás kilátással a településre, ahol jó a közbiztonság, van vegyesbolt, posta, óvoda, orvosi rendelő arborétum és fenyőgyűjtemény. Az 1820-ban épült klasszicista stílusú Kubinyi-Márkus kúria a Kerekerdő Óvoda gyermekeinek ad helyet, melyet egy gyönyörű őshonos fákkal teli park vesz körül. A környező hegyekben túra útvonalak találhatók. Lovas sportklub működik, bértartási lehetőséggel. Általános iskola nincsen helyben, a tanköteles gyermekek a környező települések iskoláiba járnak (Hatvan, Héhalom, Aszód, Heréd). Rengeteg munkalehetőség van Hatvanban (Horváth Rudolf Intertransport Kft-nél, a Tescoban, Johnson Electric Hungary Kft-nél, Brother Trans Nemzetközi Fuvarozó és Kereskedelmi Kft-nél, Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft-nél, Novocoop Műanyag-feldolgozó Kft-nél. Ha egy kiváló adottságú, olcsó ingatlanra vágyik egy gyönyörű, nyugodt településen és nem ijed meg attól, hogy a házzal foglalkozni kell, akkor hamarosan beköltözhet álmai otthonába. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
komfortos
jó közlekedésű
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY