Eladó ház Erdőkertes 70 nm
Eladó ház Erdőkertes 70 nm
Eladó ház Erdőkertes 70 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8064131
Referenciaszám: 22-5774
Frissítve: 9 napja

Erdőkertes eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
570 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2543 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG ERDŐKERTESEN! KIZÁRÓLAG A BALLA INGATLANIRODA KÍNÁLATÁBAN! Eladó egyedi lehetőségekkel bíró ingatlan Erdőkertesen! Fedezze fel ezt a különleges ingatlant, amely rengeteg lehetőséget kínál mind azok számára, akik saját otthonukról álmodoznak, de akár befektetési célból is ajánlom! Az ingatlan Veresegyház határán, Erdőkertesen helyezkedik el, közel a Fő úthoz, egy aszfaltozott, csendes utcában. Központi elhelyezkedése ellenére a környezet nyugodt, a vasútállomás, vásárlási lehetőségek csupán néhány perc sétával elérhetők. Ingatlan jellemzői: • A telek területe: 2543 nm • Utcafront szélessége: kb. 25 méter • Telek hosszúsága: kb. 125 méter • Építmények: 70 nm-es családi ház, különálló garázs, gazdasági épületek • Közművek: víz, villany az épületben; gáz a telken belül; csatorna az utcában • A ház: 3 szoba, konyha, WC, külön fürdőszobából áll Az ingatlan ugyan jó elrendezésű, de teljes mértékben felújítandó, vagy elbontandó állapotú, így pedig kiváló lehetőséget kínál egy társasház építésére is! Tökéletes választás azok számára, akik: • Saját otthont szeretnének építeni egy csendes, mégis központi helyen • Befektetési célból társasházat építenének Per és tehermentes, azonnal birtokba vehető! Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, vegye fel velem a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
félkomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györe Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györe Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY