Eladó ház Erdőkertes 180 nm
Eladó ház Erdőkertes 180 nm
Eladó ház Erdőkertes 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7641893
Referenciaszám: H463288
Feltöltve: 18 napja

Erdőkertes eladó családi ház 4 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
721 667 Ft/m²
180 m²
Alapterület
804 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erdőkertes családias, csendes részén, alacsony forgalmú, aszfaltozott utcában, tájvédelmi körzetnek minősülő erdő szomszédságában kínálok eladásra egy 2020-ban épült 180 m2 alapterületű, 4 szobás, luxus minőségű családi házat 804 m2-es telken. Műszaki és esztétikai szempontból kiemelkedő az ingatlan. 30 cm vastagságú Porotherm okos téglából épült, 10 cm vastag szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, így megfelel a korszerű energiahatékonysági elvárásoknak. Bramac tetőcserép felhasználásával készült a tető. Az építkezés folyamatáról e-napló, fényképes dokumentáció áll rendelkezésre. Az előrelátó tervezésnek köszönhetően minden belső válaszfal szabadon mozgatható, a helyiségek igény szerint újratervezhetőek. Beretta típusú nagy tároló kapacitású kombicirkó kazán biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást, padlófűtéssel minden helyiségben. A hűtést 5,4 KW teljesítményű inverteres Split klíma biztosítja, a ház építésénél mennyezeti hűtés-fűtés előkészítése megtörtént. Fűtött gépkocsifelhajtón közelíthetjük meg a kétállásos garázst. Távfelügyelethez bekötött riasztó, kamerarendszer, automata öntözőrendszer, vízlágyító berendezés és központi porszívó rendszer is szolgálják a lakók kényelmét, biztonságát. A 80 m2 alapterületű melléképületben kialakításra került egy udvari mellékhelyiség és egy nyári konyha, tartozik hozzá még egy grill sarok, illetve itt található a wellness részleg, jakuzzival és szaunával. Egyedi fény és világítástechnika az egész házban, illetve egyedi, prémium minőségű beépített bútorok, konyhabútor. Igény szerint a teljes berendezéssel együtt eladó (amely benne van a vételárban), minden berendezési tárgy új, még garanciális. A tulajdonos beszámít 70 millió forintig lakást, vagy telket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Terasz:
28,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Evelin Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Evelin Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY