Eladó ház Érd 79 nm
Eladó ház Érd 79 nm
Eladó ház Érd 79 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8085875
Referenciaszám: HZ045174-4629338
Frissítve: 11 napja

Érd eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
948 101 Ft/m²
79 m²
Alapterület
471 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd-Ófaluban, csendes övezetben, 476 nm-es telken 2 ingatlan eladó!A fő ingatlan, 2022-ben épült egy cseréptetős vasbetonfödémes 79nm-es téglaház, 10 cm-es szigeteléssel.A házban két szoba, egy amerikai konyhás étkező, egy spejz, egy fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség, és egy szélfogó kapott helyet. A nagy hálószobában egy beépített elektromos kandalló ad hangulatot az esti órákban.A fürdőszobában a kényelmet kád-és tusoló biztosíja. A pára elszívásról motoros páraelszívó berendezés gondoskodik, mely a szobákban is vezérli a levegőcserét aereco légbevezetőkön keresztül.A burkolt, szigetelt és körbekerített teraszról közelíthetjük meg a kazánházat, ahol megtalálható az elektromos kazán, mely 1 éve került kiépítésre, de akár szobának is átalakítható.Fűtése elektromos kazánnal történik padlófűtésen és lapradiátorokon keresztül.Alternatív fűtésként két darab hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésre. A melegvízet egy 200 literes bojler szolgáltatja.A bejövő víz ágra a mellékhelyiségben kiépítésre került egy vízlágyító berendezés is.Az elektromos eszközök áramellátását három fázisú ipari áram, a klímák energia szükségletét H-tarifás mérő óra biztosítja.Az ablakokon és a teraszajtón szúnyoghálós redőnyök találhatóak.A panoráma az erdőre és Budapestre néz, így gyönyörű és egyedi a kilátás, a naplemente csodálatos.A melléképület 1976-ban épült, 45 nm-es vegyes falazatú felújtandó épület. A szomszéd felőli fal már félig felújításra került téglából.Az ingatlanban megtalálható két szoba, egy előtér, egy fürdőszoba wc-vel.Helyet kapott egy nyárikonyha, ami most tárolóként funkcionál.A hall rész korábban konyha volt, amit igény esetén könnyű visszaállítani konyhának.Fűtését a főépületben található elektromos kazán látja el, régi típusú öntött vas radiátorokkal.A szobák új műanyag nyílászárókat kaptak redőnnyel és szúnyoghálóval együtt.A két épület között egy zárt pince található, mely a hegybe van beépítve.Plusz lehetőség, hogy a 2 épület akár egybe is építhető igény esetén.A pincesor egy utcával feljebb található, ahova alkalmanként programokat szerveznek.A lakóközösség kedves, összetartó.A fürdőszobabútor, a gépesített konyha, illetve az előtérbe beépített szekrény is az ár részét képezi.Jöjjön el velem és nézzük meg együtt az otthonát, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zoltáni Béla Csaba Halásztelek-Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 70 850 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zoltáni Béla Csaba Halásztelek-Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 70 850 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY