Eladó ház Érd 230 nm
Eladó ház Érd 230 nm
Eladó ház Érd 230 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8025595
Referenciaszám: HZ088813-4526277
Frissítve: 21 napja

Érd eladó családi ház 7 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
434 348 Ft/m²
230 m²
Alapterület
544 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 200 négyzetméteres több generációs családi ház Érden rengeteg lehetőséggel!Eladásra kínálok egy 200 négyzetméteres, jelenleg 3 befejezett hálószobás + nappalis családi házat, amely ideális lehet több generáció számára is és rengeteg átalakítási lehetőséget is tartogat. Az ingatlan az Érd-Postástelep kerületében található egy 711 négyzetméteres telken.A ház a 2000-es évek elején épült, összesen bruttó 250 négyzetméter, de a nettó lakható területe is közel 200 négyzetméter 2 szinten.Az ingatlan jó állapotú, folyamatosan karbantartott.Jelenleg 3 befejezett hálószoba, egy nappali, étkezős konyha, kamra, 2 fürdőszoba, mosókonyha, gardrób és 2 befejezetlen szoba egy plusz vizes blokkal található a házban.Az alsó szinten, (több, mint 100 négyzetméteren) található egy előszoba és a lépcsőház, egy nagy mosókonyha, fürdő-WC , konyha-étkező egy mindent elnyelő nagy kamrával,és egy nappali. Ahonnan kijárhatunk a hátsó részen lévő kb. 20 négyzetméteres, részben fedett teraszra, valamint a kisebb teraszra is. Itt kialakításra került még egy tároló is, amiben a kerti szerszámoktól a sílécig minden elfér.A földszinten található még egy befejezetlen szoba is, ami lehet hálószoba, nappali vagy akár garázs is, de a fenti lakrészhez is hozzákapcsolható, így kialakítható egy külön bejáratú, kényelmes méretű közel 60 négyzetméteres lakás! (a födémnyílás már ennek megfelelően kialakításra került).Az emeletem 3 kényelmes méretű hálószoba, egy fürdőszoba és egy gardrób található a befejezetlen részen kívül, ami közel 40 négyzetméter.Remek infrastruktúrával rendelkezik, hiszen számos kényelmi szolgáltatás könnyen elérhető a közvetlen közelben. Az iskolák, óvodák és bölcsődék gyalogosan is könnyen megközelíthetők, így kiváló választás családok számára. Az autóbusz pályaudvar is pár perces sétával elérhető, ahonnan a járatok az Etele térig közlekedik, így könnyedén eljuthatunk a városközpontba vagy más fontos helyekre.A mindennapi bevásárlás sem okoz problémát, mivel a szükséges üzletek könnyen elérhetők a közelben. Az M0-ás autópálya mindössze 10 perc alatt autóval elérhető, ami további rugalmasságot biztosít az ingatlantulajdonosoknak. Az M7-es és M6-os autópályák könnyen megközelíthetők, és mindössze 5 percnyi autóútra található az 6-os és 7-es főutak csomópontja, ami további lehetőséget nyújt az egyszerű közlekedésre és az utazásra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY