Eladó ház Érd 156 nm
Eladó ház Érd 156 nm
Eladó ház Érd 156 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7937665
Referenciaszám: FV-0019
Feltöltve: 4 hónapja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
955 128 Ft/m²
156 m²
Alapterület
1558 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Páratlan ajánlat a Budai Agglomerációban!!! Nagyméretű családi ház + különálló vendégház!!! 2016-ban saját igényekre épített, teljesen berendezett családi házat kínálunk most Önnek Érden. A családi ház egy közel 1600 m2-es belterületi telekre épült, a környezetében új építésű házakkal. A telken középtájt lett elhelyezve a ház, előtte előkerttel, gyönyörű növényekkel, kerti pavilonnal. Mögötte terasszal, medencével, nagyméretű kerti pavilonnal, grill terasszal, nagyméretű vendégházzal és a legvégén még egy konyhakert is helyet kapott. A családi ház alapterülete 156 m2 + 44 m2 terasz a földszinten és 99 m2 terasz az emeleten. Ezenkívül a vendégház alapterülete 50 m2 galériázva, konyhával, fürdővel és külön hálóval. A családi ház 2016-ban saját részre épült így a hasznos terek ennek megfelelően lettek megtervezve és kialakítva. Mi sem tükrözi jobban mint a földszinten található 30 m2-es gardróbokkal kialakított hálószoba, saját 10 m2-es fürdőszobával amiben dupla mosdó, kád és zuhanyzó is kialakításra került. A földszinten található 40 m2-es Nappali-konyha és az emeleten kialakított közel 100 m2-es terasz. De ezt még lehetne sorolni, inkább nézze meg a saját szemével. Műszaki leírás: -2016-os építés -Tégla építés -10 cm hőszigetelés -Egyedi, méretre gyártott Fa nyílászárók hőszigetelésű üvegezéssel -24 kw elektromos kazán -Padlófűtés az egész házban -150 L elektromos bojler -Riasztó rendszer -Kamera rendszer -Távvezérlésű úszó kapu -4 db klíma (2 a földszinten és 2 az emeleten) -Közművek: Víz, Villany -Csatorna még nincs az utcában, ennek a bekötése (rácsatlakozás) már elő van készítve. -6 m3 üvegszálas szennyvíz tartály -4 autónak kialakított fedetlen, murvázott kocsibeálló -Öntöző rendszer központi egysége előkészítve -30 méteres kút az öntözéshez Extrák: -3x6 m medence -Szauna -Kerti pavilonok -Grill terasz -Nagyméretű vendégház -140 m2 teraszfelület -10 m2 mosókonyha -Beépített gardróbok és tárolók Érd központja 5 perc alatt megközelíthető autóval, M6-os felhajtó 2 perc alatt érhető el, buszmegálló (Fő utcán) kb 8 perc, vasútállomás 30 p, Érdi piac 4 perc, Kincses óvoda kb 8 perc, Iskolák kb. 15-20 percnyire találhatóak gyalogosan. Az ingatlan tehermentes és gyorsan birtokba vehető. Egy nappal előre egyeztetve, rugalmasan megtekinthető. Várom hívását. Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlanfelújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére. Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
2016
Terasz:
149 m²
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
villany
víz
összkomfortos
duplakomfortos
luxus
kocsibeálló
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
konditerem
medence
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 899 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 899 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY