Eladó ház Érd 150 nm
Eladó ház Érd 150 nm
Eladó ház Érd 150 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7916039
Referenciaszám: H477155
Frissítve: 21 napja

Érd eladó családi ház 3 szobás: 94 millió Ft

94 millió Ft
626 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
596 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 272 812 Ft
Második évtől
372 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapesttől 10 km re Érden a képen látható nettó 150 m 2 es 2 szintes családi ház. Az ingatlan alapjaiban egy kis alapterületű házból éledt ujjá. Remek lehetőség rejlik benne, azok számára, akik nem szeretnének építkezésbe fogni, mégis fontos számukra, hogy álmaiknak megfelelően rendezzék vagy fejezzék be otthonukat. A padló fűtés a földszinten és a felső fürdőszobában már kialakításra került, a többi szobában radiátor fogja biztosítani a ház melegét. A hatalmas nappali, amely az ingatlanba beérkezve tárul a belépő szeme elé, több fő együttes fogadására alkalmas vagy éppen csak egy mozi est kivitelezésében. A házhoz egy 2 beállós fűtött garázs is tartozik, amely növeli a ház esztétikai, valamint kényelmi funkcióját is. Hatalmas terasz a kinti eseményekhez ad megfelelő teret, valamint a garázs feletti erkély rész is kialakításra került. Fúrt kút található az udvarban, amely szintén gazdaságos lehet egy olyan család számára, akinek fontos a költséghatékonyság. Természetesen a víz áram már bevezetésre került, gáz telken belül. A modern skandináv stílus kedvelőinek vagy a minimál stílus hódolóinak is megfelelő lehet ez gyönyörű ház, amennyiben úgy érzi, hogy képes valóra váltani álmait benne és játszani a belső tér adta lehetőségekkel. Ajánlom nagy családosok számara is. Keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1969
Erkély:
34,5 m²
Terasz:
17,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Tamás Otthon Centrum - VIII. kerület - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Tamás Otthon Centrum - VIII. kerület - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY