Eladó ház Érd, Fenyves-parkváros 130 nm
Eladó ház Érd, Fenyves-parkváros 130 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7851057
Referenciaszám: 3723_3817
Frissítve: 16 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
883 846 Ft/m²
130 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ERDEI KILÁTÁSSAL, CSALÁDI HÁZ, A TETŐFEDŐ UTCÁBAN, HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSSEL, TERASSZAL, GARÁZZSAL! JANUÁRI KÖLTÖZÉSSEL! AZ ÉPÍTKEZÉS FOLYAMATBAN, 5%- OS ÁFA, CSOK, CSOK HITEL KOMPATIBILIS! Ajánlom figyelmébe ezt az önálló családi házat a Tetőfedő utcában. Csend, nyugalom, barátságos szomszédok jellemzi ezt a helyet! Érden eladó egy 700 m2-es, telken épülő, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, nettó 111 m2-es, 3 szoba + nappalis, családi ház, nagy terasszal, hőszivattyúval, térkövezett udvarral, várja leendő tulajdonosát! Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! Kiváló adottságú telek előnyeit figyelembe véve alaposan átgondolt tervezés alapján épül az ingatlan benapozottsága optimális. A beépített anyagok minőségének és a korszerű technológiának köszönhetően az ingatlan energiatakarékos, gazdaságosan üzemeltethető. Rövid műszaki leírás: A ház vasalt, szigetelt beton sávalapra épül, 30-as Porotherm tégla tartófalakkal és 10-es Porotherm tégla, vakolt válaszfalakkal. A homlokzatra 15 cm-es dryvit, a lábazatra 10 cm-es xps, az aljzatra 10 cm-es lépésálló és a fa szerkezetű födémre 25 cm-es kőzetgyapot szigetelés kerül. A tető fedése Terran cseréppel. A fűtésről hőszivattyú gondoskodik, padlófűtéssel. A hideg és meleg burkolatok igény szerint választhatók 5.000 Ft / nm árig. Ajánlom mindazon 1-3 gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak, akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, csendes, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését. Amennyiben az ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen telefonon. Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
étkező
terasz
bútorozatlan
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY