Eladó ház Érd 178 nm
Eladó ház Érd 178 nm
Eladó ház Érd 178 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7847606
Referenciaszám: 3723_3815
Frissítve: 17 napja

Érd eladó családi ház 5 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
561 798 Ft/m²
178 m²
Alapterület
517 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 226 Ft
Második évtől
396 073 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt a két generációnak is kiváló ingatlant! Az épület 517-nm-es sarok telken épült meg,az udvaron külön garázs,szerelő aknával,több melléképület,és egy pince került kialakításra. A családi ház 178nm-es,nappali+4 hálószobás,két fürdőszobás! -fűtés gáz kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal -nyílászárók fából készültek -oldalfalon szigetelés nincs -tető szigetelés 15cm -38 téglafal Az Otthon megtalálása egy Jó érzés, amikor megérkezik és megszületik a döntés, ami valóban majd egy Új Életre ad lehetőséget és egy Új Otthont jelent. Mindannyian tudjuk,hogy az otthon nemcsak négy falat,tárgyakat jelent,az otthon menedék.Az az ember ,akinek van hová-és van kihez hazamenni,mindenkor könnyebben viseli az élet konfliktusait,csapásait,feladatait.Az otthon számomra azt is jelenti,hogy valaki meghallgat,valaki velem van! Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! Álmodd meg, csináld meg! Az ingatlan a városon belüli elhelyezkedésénél, többirányú hasznosíthatóságánál fogva értékálló befektetés (lakóház, iroda, rendelő, vállalkozás helyszíne, szolgáltatási központ, stb…) Nekem ebben az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, a formálhatósága és a benne rejlő rengeteg lehetőség tetszik a legjobban. Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb! Nem fogja megbánni! Szép napot sikeres vásárlást kívánok! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
terasz
melléképület
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY