Eladó ház Érd 206 nm
Eladó ház Érd 206 nm
Eladó ház Érd 206 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7168122
Referenciaszám: 154149
Feltöltve: 18 napja

Érd eladó családi ház 5 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
188 620 Ft/m²
206 m²
Alapterület
949 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 504 Ft
Második évtől
708 970 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Tatabányai Openhouse future ingatlaniroda eladásra kínálja a 154149-es referencia számú igényes családi házat Érden. A 206 nm. alapterületű, 2001-ban épült  luxus családi ház Érd Fenyves-Parkváros méltán közkedvelt  területén helyezkedik el, ahol kizárólag családias hangulatú ingatlanok találhatóak.   A 949 m2-es parkosított telken lévő  5 szobás, kifogástalan állapotban lévő családi ház dupla  mélygarázzsal, hangulatos kültéri szaunával, szabadtéri konyha blokkal és jakuzzival szolgálja a tulajdonosok kényelmét és ellazulását. A garázsba elektromosan vezérelt kapun keresztül juthatunk be. Az épület 30 cm-es  tégla falazatának hőtartását 10 cm-es dryvit hőszigetelő rendszer és thermo nyílászáró biztositják, melyek redőnnyel valamint szúnyoghálóval szereltek., A tető fedése  égetett cserép. A házban távfelügyeletre kötött riasztsztó rendszer van, fűtése turbós gázcirkó mely radiátorokon keresztül biztositja az otthon melegét. Az egész ház 2019-ig bezárólag igényes felújításon esett át. Minőségi burkolatokkal, ajtókkal és konyhabútorral felszerelt, mely extra minőségű megbizható gépészettel lett kialakitva. Mindez természetesen a vételár részét képezik, mint ahogy a beépitett fürdőszoba bútorok is. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség minőségi járólapokkal burkoltak. A lakás különlegesen magával ragadó hangulatát, a ház úrnőjének fantáziáját tükrözi. A ház nagy részét körül öleli az 50nm-es hangulatos terasz, ahol a reggeli kávénk mellet az ebédünket és a vacsoránkat is elkölthetjük A parkosított kert öntözőrendszerrel, gyepszőnyeggel ellátott. A gyermekek kedvére egy  gumitéglázott játszótér, a család felnőtt tagjainak és a barátok nagy örömére egy kővel kirakott, ülőkével körül ölelt tűzrakó hely lett kialakitva, mely alkalmas nagyobb összejövetelek megszervezésére is. A közelben most épült iskola, uszoda, óvoda. Orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, szintén a közelben. Gépkocsival az M0, M1, M6 és M7 autópálya 5 perc alatt elérhető. Tömegközlekedés és bevásárlási lehetőségek a közelben.   Amennyiben a 154149-es referencia számú eladó családiház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon! Vásárolna, de nincs meg a megfelelő összeg? Hitel ügyintézőnk bank semleges hitel ügyintézéssel és ingyenes hitelszűréssel áll rendelkezésére. Kozma Gyula Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Regina Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Regina Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY