Eladó ház Eger 250 nm
Eladó ház Eger 250 nm
Eladó ház Eger 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7980544
Referenciaszám: M269143-4578164
Frissítve: 7 napja

Eger eladó családi ház 6 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
380 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
2950 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Eger - Berva völgyben eladó egy 190 m2-es 2014-ben épült két lakrészes családi ház. A főépület egy nagy méretű nappalit, konyhát, étkezőt, előszobát, közlekedőt, dolgozószobát, három hálószobát, WC-t, és egy dupla tusolós fürdőszobát infraszaunával foglal magába. A nappaliból és a konyhából közelíthető meg a félköríves 35 m2-es fedett terasz. A ház hátsórészében található egy 42 m2-es saját bejárattal rendelkező külön lakrész, mely konyhával, étkezővel, szobával és külön fürdővel, WC-vel rendelkezik. Az ingatlan összközművel ellátott, aszfaltozott út mellett, külterületen, 2.579 m2-es telken helyezkedik el. Az épület Ytong falazattal rendelkezik, mely 10 cm hőszigetelést, a monolit födém 25 cm szigetelést, a tető mediterrán cserepeket kapott. Nyílászárói bukó -nyíló műanyagok, magas minőségűek, motoros alumínium redőnyökkel szerelt. A családi ház fűtését pelletkandalló, öntöttvas kályha, elektromos kazán, mely a szobákba radiátorokon, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtésen át biztosítja az otthon melegét. A melegvízről villanybojlerek gondoskodnak. Az épület mögött található a tárolásra, műhelynek alkalmas, hőszigetelt 25 m2-es melléképület. A telek sík, erdővel határos, méretéből fakadóan további épület, garázs, műhely, szerelőüzem kialakítására van lehetőség. Parkosítás, végleges tereprendezés után meleg otthona lehet nagy-, többgenerációs családoknak, illetve kiváló választás a csendre nyugalomra vágyók számára. A telken található továbbá egy 35 m2-es tégla falazatú két szintes kis hétvégi ház. Az ingatlan könnyen megközelíthető, aszfaltozott út mellett, parkosított, rendezett környezetben található. A helyiségek elosztása: az alsó szinten egy légtérben található a nappali, étkező és a főzősarok, itt kapott helyet a fürdőszoba WC-vel. A nappaliban található csigalépcsőn a galériázott, tágas hálószobába érkezünk. Fűtését hűtő-fűtő klíma biztosítja, a melegvízről villanybojler gondoskodik. Az ingatlan bővítésére van lehetőség, így további szobát, illetve teraszt építhet hozzá új tulajdonosa. A telek adottságainak köszönhetően zárt gépkocsi beállásra van lehetőség, illetve fedett szín építése kialakítható. Vállakozások tekintetében az épületre igénybe vehető a jelenleg érvényben lévő támogatott finanszírozások! Elhelyezkedését tekintve, helyijárat megálló 100 méterre, vegyesbolt, óvoda, vasútállomás a közelben megtalálható. Amennyiben a fotók és az ingatlan paraméterei felkeltették érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalóki Máté OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 361 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalóki Máté OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 361 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY