Eladó ház Dunakeszi, Tavasz utca 260 nm
Eladó ház Dunakeszi, Tavasz utca 260 nm
Eladó ház Dunakeszi, Tavasz utca 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7969293
Referenciaszám: 22-5555
Frissítve: 6 napja

Dunakeszi eladó családi ház 6+1 fél szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
496 154 Ft/m²
260 m²
Alapterület
644 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 374 391 Ft
Második évtől
510 934 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álomotthon Várja Új Tulajdonosait Dunakeszin!  Fedezze fel ezt a kivételes, 260 négyzetméteres, önálló családi házat Dunakeszi legkeresettebb részén, ahol a kétgenerációs életvitel új dimenzióját nyithatja meg! Itt a ritka lehetőség, hogy egy igazán különleges otthon részese legyen, parkosított kerttel, garantáltan lenyűgözi majd az Ön és családja szívét. Elegancia és Funkcionalitás Tökéletes Harmóniában Az otthon földszintjén egy tágas, igényesen kialakított étkezős konyha, három hangulatos szoba, külön WC, valamint egy fürdőszoba+WC található, összesen 127 négyzetméteren. A tetőtér különlegessége, hogy 3+1 szoba, egy lenyűgöző nappali, zuhanyzós fürdőszoba+WC, és egy külön WC helyezkedik el itt, körülbelül 118 négyzetméteren. Két szoba erkéllyel büszkélkedhet, ahonnan a kert zöldje csalogat. Két Lakrész? Igen, Lehetséges! Különleges kialakításának köszönhetően lehetőség nyílik egy külső bejárattal két önálló lakrészt kialakítani, így az otthon még több generáció számára is ideális választás lehet. Kombi gázkazán gondoskodik a meleg vízről és a fűtésről, míg az étkezőben elhelyezett kandalló a tűzrakás szerelmeseinek nyújt meghitt perceket. Pihenésre Teremtett Kert és Kiváló Infrastruktúra A házat körülvevő idilli kert tökéletes helyszín a pihenésre és kikapcsolódásra. A kényelmes parkolás mind a telken, mind az utcán megoldott. Az infrastruktúra kiváló; minden szükséges létesítmény, mint boltok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, rövid sétával elérhető. A tömegközlekedés is kiváló, a Budapest felé vezető buszmegálló és a vasútállomás is csupán néhány percnyire található. Ne Maradjon Le! Ez a gyönyörű otthon nem csak lenyűgöző kényelmet és luxust kínál, de egyben kiváló lehetőség is a befektetők számára. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hívjon most! Legyen az első, aki felfedezi ezt a csodálatos ingatlant és kezdjen új életet a kényelem és a stílus jegyében. Megtekintésért hívjon bátran, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Almási Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Almási Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY